Puslapis 35

Parašytas: 28 Lap 2007, 19:44
duziki
reiks pabandyti :roll:

Parašytas: 28 Lap 2007, 20:13
Tutsi
aciu uz recepta :P

Parašytas: 28 Lap 2007, 20:30
duziki
GAL SITIE LENGVESNI NEI ANIE? :roll:

Parašytas: 28 Lap 2007, 20:33
Forelle
Įdomus receptas. Mes taip darom, tik apvoliojam džiūvesėliuose ir kepam fritūrinėj, o kad virti, tai kažkaip nepagalvojau

Parašytas: 28 Lap 2007, 20:35
Mille
Forelle rašė:Įdomus receptas. Mes taip darom, tik apvoliojam džiūvesėliuose ir kepam fritūrinėj, o kad virti, tai kažkaip nepagalvojau
Geras, o aš kad kepti fritiūrinėje nepagalvojau :laugh:
Mes irgi tiek tarkuotų, tiek virtų bulvių cepelinus verdam :)
Aš žemaičių blynus dažniau gaminu negu virtų bulvių cepelinus, mums skaniau :D

Parašytas: 28 Lap 2007, 20:48
Forelle
Mes tik virtų bulvių verdam aliejuj, kai įdaras iš virtos mėsos būna. Arba žemaitiškus kepam ;)

Parašytas: 28 Lap 2007, 20:53
vasara
Tutsi rašė:aciu uz recepta :P
Prašau :aciu1: Lauksiu atsiliepimo po bandymo :)

Parašytas: 28 Lap 2007, 23:27
Tutsi
gal jau ryt ismeginsiu :roll:

Parašytas: 29 Lap 2007, 01:03
duziki
jei meginsi parasyk kaip gavosi :)

Parašytas: 29 Lap 2007, 11:02
Mille
Forelle rašė:Mes tik virtų bulvių verdam aliejuj, kai įdaras iš virtos mėsos būna. Arba žemaitiškus kepam ;)
Aš žemaičių blynus dažniau gaminu, nei virtų bulvių cepelinus, mums skaniau :)

Parašytas: 29 Lap 2007, 11:25
Forelle
Man irgi, ir ilgai neužtrunka, ypač kai lieka virtų bulvių ir mėsos po pietų.

Parašytas: 29 Lap 2007, 12:04
Tutsi
o kaip gamini zemaicius :roll:

Parašytas: 29 Lap 2007, 12:11
Forelle
Į virtas sutrintas bulves įdedu krakmolo, kiaušiniš\ų, druskos. Mėsą sumalu (arba kombainu susmulkinu), įdedu smulkiai supjausytų pakepintų svogūnų, prieskonių, truputį sultinio, kad įdaras būtų nebirus. Formuoju iš bulvių masės blynelius su įdaru ir kepu. Paprasta, skanu ir greita. Dažnai pusryčiams pasiruošiu jeigu produktų lieka nuo vakarykščių pietų.

Parašytas: 29 Lap 2007, 12:19
Tutsi
ir as taip darau,sakau,gal ka nors kitaip sugalvojusi :roll:

Parašytas: 29 Lap 2007, 12:24
Mille
Ir aš taip pat darau, tik į mėsos įdarą kiaušinį įmušu :wink:
O virtą mėsą arba pakepintą faršą susmulkinu blenderiu.

Parašytas: 29 Lap 2007, 12:26
Forelle
Žemaitiški lieka žemaitiškai, ką ir prigalvosi. Tik jeigu mažesnius darom, tai galima apvolioti džiūvesėliais ir kepti fritiūrinėje. Labai skanu būna. Tik rytais gerai ir paprasti blyneliai, greičiau

Parašytas: 29 Lap 2007, 14:27
duziki
:hubba:

Re: Ar dažnai darote cepelinus?

Parašytas: 26 Gru 2007, 20:53
Dalia Kibart
Dalia: gaminti juos moku, megstu, laiko uzima normaliai, bet UK nera normaliu bulviu, tenka daug krakmolo deti, nukencia skonis.O lasinuku is Lietuvos parsivezu.

Parašytas: 26 Gru 2007, 23:24
Svečias
Na, buvo laikai, kai prie tų cepelinų prakaituodavau virtuvėj ko ne kas antrą savaitgalį :shock: Bet po kurio laiko apsižiūrėjau -kad labai jau "neekonomiškas: :evil: procesas - kelias dešimtis beišvirtum -vistiek laaaabai greitai susivalgo :P :lol: :lol: O paskui visokiose kavinėse pradėjo juos gaminti - ir dažniausiai neprastus.Tai jau gal metų 10 -kaip negaminu.Jei užsimanom -nueinam pasmaližiaut kabokan ir visi laimingi :wink:
O šiaip, kas link jų tešlos, tai virtų bulvių turi būti apie ketvirtadalį nuo masės.Nusunkiant tarkius irgi geriau nepersistengt...Ir kas be ko -kuo biresnės bulvės -tuo geriau.
O bulviniai blynai su bruknių uogiene ar su trintom spanguolėm -tikrai jėga :wink:
Linkiu visiems nepaisant aplinkybių neprarast ŠVENTIŠKOS :lol: nuotaikos iki pat NAUjųjų metų ir...:roll: VISĄ LIKUSĮ GYVENIMĄ :wink:

Parašytas: 27 Gru 2007, 12:11
Lilina
Cia itariu Svenis pasisake ;)

Parašytas: 27 Gru 2007, 12:23
Tutsi
svarbu pasisake :P

Parašytas: 28 Vas 2008, 22:06
sinsan
o man labai patinka cepelinai su raugintu kopustu ydaru. ir dar labai skanu kepta antis su brukniu dzemu arba uogiene.

Parašytas: 28 Vas 2008, 22:06
Ramunė
:hypno: :hypno: :hypno:

Parašytas: 28 Vas 2008, 22:18
angeliuke
:hypno:

Parašytas: 28 Vas 2008, 22:38
Siesta
Antis su bruknių padažu skanu. Bet cepelinai su raugintais kopūstais ... :shock:

Parašytas: 28 Vas 2008, 22:44
Ramunė
Sako, kads skonių yra įvairių, bet tokių čiūdų dar nesu girdėjusi ( apie cepelinus) :shock: :shock: :shock: :shock:

Parašytas: 28 Vas 2008, 22:56
duziki
AS IRGI :roll:

Parašytas: 29 Vas 2008, 09:25
Siesta
Gal pajuokavo ? :)

Parašytas: 29 Vas 2008, 10:40
Tutsi
gal as nebandysiu :oops:

Parašytas: 29 Vas 2008, 10:41
angeliuke
As ir nesirysiu bandyt sio varianto... :roll: