Paplepėkim ne į temą II
Labas rytelis , kaip laikomes ? As kaip visada matau , pokarini lauka pries akis , grizo tevas , tai didziajai dziaugsmo per akis , kala mala , verda jiedu , davesi kaip velniai , dabar saldziai miega , o as ziuriu i ju veiksmo vieta ir verkt norisi Ale ikalsiu , arbacionkes , sukelsiu nuotraukeles ir prasisuksiu , bus tvarka . O ryt is ryto vel tas pats vaizdelis.....
Geros dienos visoms
Geros dienos visoms
- Kristinuska
- Gurmanas
- Pranešimai: 1525
- Užsiregistravo: 16 Rgp 2007, 16:51
- Pliusai: 7
- Miestas: Kaunas
- Kristinuska
- Gurmanas
- Pranešimai: 1525
- Užsiregistravo: 16 Rgp 2007, 16:51
- Pliusai: 7
- Miestas: Kaunas
- Lilina
- Virtuozas
- Pranešimai: 8898
- Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
- Pliusai: 101
- Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Geras, pirma kartą girdžiu kad širšių medų renka. Mano vyras bitininkas, gal ką žinos ir apie širšėsAnonymous rašė:noriu paklausti.ruosiuosi daryti sirsiu medu.kiek zinau,padarius reikia,kad jis pastovetu.tada skanesnis buna.tik va beda.nezinau ar reikia uzdaryti indeli,kur reikia laikyti(saldytuve ar kambario temperaturoje) ir kiek laiko reikia laikyti? gal kas galit padet?
- pyp
- Virtuozas
- Pranešimai: 4445
- Užsiregistravo: 14 Rgp 2007, 15:41
- Pliusai: 25
- Miestas: Kaunas
- Susisiekti:
Kiek as zinau, cia taip kazkoks gerimas vadinasiLilina rašė:Geras, pirma kartą girdžiu kad širšių medų renka. Mano vyras bitininkas, gal ką žinos ir apie širšėsAnonymous rašė:noriu paklausti.ruosiuosi daryti sirsiu medu.kiek zinau,padarius reikia,kad jis pastovetu.tada skanesnis buna.tik va beda.nezinau ar reikia uzdaryti indeli,kur reikia laikyti(saldytuve ar kambario temperaturoje) ir kiek laiko reikia laikyti? gal kas galit padet?
Sirsiu medus tai toks saldus dalykelis pas mus dar "kogel mogel " vadinasi , i jo sudeti iena spiritas , todel jis ir sirsiu medus , nes cvakteli galvelen kaip reikiant
Va ir recepciuka savo lobynuose atkasiau ,
INGREDIENTAI:
5 kiaušinių tryniai,
nepilna stiklinė cukraus pudros,
indelis kondesuoto pieno,
0,5 citrinos sulčių,
100g spirito.
gaunasi toks kremas , kuris visai nieko vakarais atsipalaiduoti prie arbatos ar kavos puodelio
Va ir recepciuka savo lobynuose atkasiau ,
INGREDIENTAI:
5 kiaušinių tryniai,
nepilna stiklinė cukraus pudros,
indelis kondesuoto pieno,
0,5 citrinos sulčių,
100g spirito.
gaunasi toks kremas , kuris visai nieko vakarais atsipalaiduoti prie arbatos ar kavos puodelio
Manes karta neispejo,dar jaunystej,kavute sau gurksnoju,ta kremiuka laizau-ir durneju.ir nesuprantu ,kodel?? Tai paskui,atseit,man poksta iskrete,dar tada vyro treneris,tada vyras dar pats futbola zaide,kazkur po 25 metus abiem tebuvo. :roll:Klaipedoj.o dabar tas jo buves treneris ,nors ir nusipelnusio varda turi-,,Akropoliui" vadovauja Vilniuj.