tada, stenkis su darbeliu tuo, juk prancuzija tikrai grazi salis

sinsan rašė:nicole, jei iseis pasijunkt sena skype, tai atsiusiu, o jei nauja kurtis teks, tai visoms parasysiu, nes mano atmintis su slaptazodziais prastka
Forelle rašė:Abejoju, Sinsan ar žino, turbūt geriausia viską išmest ir tiek. Bet jų galima ir iš parduotuvių parsivežt. Aš taip kandžių irgi buvau parsivilkus. Dar iki dabar atsimenu kaip svajojau apie manų košę, nusipirkau manų, grįžau namo, pilsiu, o ten - kirmėlės raitosidabar perku tik kur skaidrus maišelis, viską sandariai laikau, bet žiūrėk vėl kokia praskrenda. Skaičiau keliuose forumuose kaip kovoja, nepadeda nei levandos, nei česnakai, nei kiti velniai, suėda ir juos
Živilė rašė:Pas mus irgi mėgsta krimėlaitės, kandys įsiveist.....Nu žiauru yra... Dar šiaip česnakas padeda šiek tiek, paskutiniu metu spinteles actu pravalėm, tai nežinau, ar čia aks padės neiprisiveisti tiem visiems dalykam.
Kai pas mane pagrindas - ekologiški produktai, tai patikėk, iškart supuola, radę kur maišelį pravirą. O buvau nusipirkus Lubella miltų, tikrai nieks neėdė, nors į šalia esančius ekologiškus įsiveisė. Va tada ir susimąstai ką pats valgai, jeigu nė vabzdys neėdajanrri rašė: Bet jos dabar mazai ką ėda, nes mazai natūralių produktų yra. Pvz. neėda nei miltų, nei makaronų. Matomai jie gerai apdoroti, kad kandys neima.
pyp rašė:tai va ir norejau parasyt, kad dziaukites, kad kas eda, reiskias geri produktai...ne kokia modifikatai chemijos pripumpuoti
Actu lentynas plauk. Aš neseniai atsikračiau jų. Pertikrink ne tik kruopas, bet ir prieskonius. Aistrąją papriką tos nenaudėlės labai ėda, ir kakavą...Forelle rašė:Abejoju, Sinsan ar žino, turbūt geriausia viską išmest ir tiek. Bet jų galima ir iš parduotuvių parsivežt. Aš taip kandžių irgi buvau parsivilkus. Dar iki dabar atsimenu kaip svajojau apie manų košę, nusipirkau manų, grįžau namo, pilsiu, o ten - kirmėlės raitosidabar perku tik kur skaidrus maišelis, viską sandariai laikau, bet žiūrėk vėl kokia praskrenda. Skaičiau keliuose forumuose kaip kovoja, nepadeda nei levandos, nei česnakai, nei kiti velniai, suėda ir juos