Vijole-puikus darbai!

džaiugiuosi , kad galiu būti kam nors naudinga - visuomet smagu imti , o dar smagiau duotijuuurate rašė:Geros tokios pamokėlės, kuge....![]()
![]()
tikrai ateity pravers
![]()
![]()
aš ir gi turiu tokią dovanąNicole rašė:O stai kokia Kuges daryta dovana as turiu![]()
![]()
Tik uz nuotraukos kokybe atsiprasau,pas mane apsiniauke, stipriai lyja
Matai mes susibičiuliavome daug anksčiau ir kitame forume, tos dovanėlės buvo valentino dienos proga - jas gavo visos aktyvios ir maloniai bendraujančios merginos ( kadangi ten esu moderatorė ir turiu beveik visų merginų adresus tai padaryti nebuvo sunku, be to manau , kad visuomet malonu nei iš šio ne iiš to gauti dovanų)Tutsi rašė:labai grazi dovanele![]()
Na mes nenusipelnem tokiu, jei tik Jus dvi cia tokias turite
tai faktas, kad malonukuge rašė:Matai mes susibičiuliavome daug anksčiau ir kitame forume, tos dovanėlės buvo valentino dienos proga - jas gavo visos aktyvios ir maloniai bendraujančios merginos ( kadangi ten esu moderatorė ir turiu beveik visų merginų adresus tai padaryti nebuvo sunku, be to manau , kad visuomet malonu nei iš šio ne iiš to gauti dovanų)Tutsi rašė:labai grazi dovanele![]()
Na mes nenusipelnem tokiu, jei tik Jus dvi cia tokias turite
be be be ,as ir toki turiuNicole rašė:O stai kokia Kuges daryta dovana as turiu![]()
![]()
Tik uz nuotraukos kokybe atsiprasau,pas mane apsiniauke, stipriai lyja