Puslapis 17

Geriausias patarimas

Parašytas: 04 Rgs 2006, 14:24
bamboocha
Kai maista jums ruosia kas nors kitas ir jums nieko nereik daryti...tiesiog ateit pavalgyti ir iseiti...aisku viska sutvarko maisto ruosejas :twisted: :roll:

Re: Geriausias patarymas

Parašytas: 05 Rgs 2006, 14:42
Andron
bamboocha rašė:Kai maista jums ruosia kas nors kitas ir jums nieko nereik daryti...tiesiog ateit pavalgyti ir iseiti...aisku viska sutvarko maisto ruosejas :twisted: :roll:
Ir kad maistas būtų sukramtytas 078
Kad nereikėtų vargti :lol:

Parašytas: 05 Rgs 2006, 14:45
bamboocha
na kiekvienam pagal poreikius ir skoni..... :twisted:

Re: Geriausias patarymas

Parašytas: 07 Rgs 2006, 00:14
ade
bamboocha rašė:Kai maista jums ruosia kas nors kitas ir jums nieko nereik daryti...tiesiog ateit pavalgyti ir iseiti...aisku viska sutvarko maisto ruosejas :twisted: :roll:
Geras požiūris :!: ir aš taip galvoju :lol:

Parašytas: 12 Rgs 2006, 11:08
Svečias
O ka daryti tiems kurie ir yra tie kurie ruosia valgyt??? :evil:

Parašytas: 12 Rgs 2006, 13:30
daida
Tiesiog gaminti kuo įdomesnius valgius, mėgautis procesu ir džiaugtis, kad yra kas suvalgo tavo šedevrus :lol:

Parašytas: 12 Rgs 2006, 13:34
ade
Aš tikrai nenorėjau sunervinti tų, kurie mėgsta kuistis virtuvėje :oops: Tiesiog manau, kad yra daug įdomesnių vietų nei virtuvė :idea:

Parašytas: 09 Spa 2006, 16:18
Lilina
ade rašė:Aš tikrai nenorėjau sunervinti tų, kurie mėgsta kuistis virtuvėje :oops: Tiesiog manau, kad yra daug įdomesnių vietų nei virtuvė :idea:
Nieko ir nesunervinai, aisku yra idomesniu vietu. Aplamai kiekvienas žmogus turi savo megstama užsiemima. Ir man PATINKA gamint valgyt, tai mano hobis. 041

Parašytas: 12 Spa 2006, 00:42
ade
Lilina rašė:Ir man PATINKA gamint valgyt, tai mano hobis. 041
O man patinka piešti bei domiuosi interjeru :roll:

Parašytas: 12 Spa 2006, 10:21
Lilina
ade rašė:O man patinka piešti bei domiuosi interjeru :roll:
Na va, o kažkam tai yra darbas :?

Parašytas: 12 Spa 2006, 11:07
Andron
Lilina rašė:
ade rašė:O man patinka piešti bei domiuosi interjeru :roll:
Na va, o kažkam tai yra darbas :?
Dirbate interjero dizaino srityje?
Turėtų būti be galo įdomu :lol:

Parašytas: 12 Spa 2006, 23:04
ade
Geras, tai turėtų būti visai nenuobodus ir nemonotoniškas darbas :roll:

Parašytas: 13 Spa 2006, 06:06
Lilina
nu ne tas pats kaip prie stakliu stovet :D

Parašytas: 13 Spa 2006, 12:56
Andron
Lilina rašė:nu ne tas pats kaip prie stakliu stovet :D
Dabar kaip tik domimės visokiais interjerais :roll:
Gal turite savo puslapį internete?

Parašytas: 03 Gru 2006, 13:07
Ramunė
Na tai gal aš porą patarimų parašysiu. :roll:

8) Jei rūkytą dešrą sunku nulupti, ją pusei minutės pamerkite į šaltą vandenį.

8) Į kotletų faršą vietoj džiūvėsių ar bulkos, galima dėti šaukštą majonezo ir šaukštą bulvių krakmolo ( 300 g faršo ).

8) Svogūnai gražiai pagels ir bus skanesni, jei kepdamos juos pabarstysite cukraus pudra.

Parašytas: 03 Gru 2006, 18:28
Lilina
Andron rašė:
Lilina rašė:nu ne tas pats kaip prie stakliu stovet :D
Dabar kaip tik domimės visokiais interjerais :roll:
Gal turite savo puslapį internete?
Kad aš interjerus tik kelis esu dariusi. Pažystamiems. Šiaip esu architektė ir biški kitokia sfera stengiuos užsiimti nei interjerai :oops: Bet pažįstu žmonės kurie juos projektuoja :)

Parašytas: 03 Gru 2006, 23:32
Andron
Lilina rašė:
Andron rašė:
Lilina rašė:nu ne tas pats kaip prie stakliu stovet :D
Dabar kaip tik domimės visokiais interjerais :roll:
Gal turite savo puslapį internete?
Kad aš interjerus tik kelis esu dariusi. Pažystamiems. Šiaip esu architektė ir biški kitokia sfera stengiuos užsiimti nei interjerai :oops: Bet pažįstu žmonės kurie juos projektuoja :)
Tiesą sakant, stengaimės pasisemti įvairių idėjų ir "pagimdyti" kąnors savo :idea:

Nenoriu nuvertinti interjero ir eksterjero dizainerių darbo. Bet jų įkainiai nevisiems įkandami, ir norima sutaupyti šioje vietoje :roll:

Statybininaki kažkaip pasakojo, kad vienas klientas sumokėjo 1500 lt, o jam patarė nudažyti namą keliais žalios spalvos atspalviais...

Parašytas: 04 Gru 2006, 01:04
daida
Ramunė rašė:Na tai gal aš porą patarimų parašysiu. :roll:

8) Jei rūkytą dešrą sunku nulupti, ją pusei minutės pamerkite į šaltą vandenį.

8) Į kotletų faršą vietoj džiūvėsių ar bulkos, galima dėti šaukštą majonezo ir šaukštą bulvių krakmolo ( 300 g faršo ).

8) Svogūnai gražiai pagels ir bus skanesni, jei kepdamos juos pabarstysite cukraus pudra.
Kartais į faršą dedu manų kruopų vietoj džiūvėsių ar bulkos :roll:

Parašytas: 04 Gru 2006, 10:22
Lilina
Andron rašė: Statybininaki kažkaip pasakojo, kad vienas klientas sumokėjo 1500 lt, o jam patarė nudažyti namą keliais žalios spalvos atspalviais...
O statybininkus, mažiau klausykit. Architektai su jais nuolat kariauja. Tai turbūt nemažai laiko užemė būtent tos žalios spalvos atspalvius parinkt ir greičiausiai dar namo apšiltinimas buvo padarytas, ne tik dažomas. Šiaip jeigu norit ką nors paklausti, mielai jums patarsiu. Rašykit man į plili@list.ru O čia forumas apie maistą, ne apie architektūrą. ;)

Parašytas: 04 Gru 2006, 10:33
Lilina
Andron rašė: Tiesą sakant, stengaimės pasisemti įvairių idėjų ir "pagimdyti" kąnors savo :idea:

Nenoriu nuvertinti interjero ir eksterjero dizainerių darbo. Bet jų įkainiai nevisiems įkandami, ir norima sutaupyti šioje vietoje :roll:
Dingo kažkur vienas mano pranešimas, tai pasikartosiu. Iš lietuvišku žurnalų "Centras" yra neblogas pavartymui. Iš užsienietišku galiu patarti rusišką "Salon". Jame gausu popso ir detalių, bet idėju pasirankioti galima. Dar retkarčiais pažiurėkit laidą "kvartirnyj vopros" http://promo.ntv.ru/programs/family/kv/ Ten pateikiami sprendimai man patinka :)

Parašytas: 04 Gru 2006, 12:27
Eli
Na aš kol kas tik vieną patarimą turiu:
031 Kai perpjaunate citriną ir pusės nesunaudojate, tai tą puselę - į cukrų ir ant lėkštutės. Nei sudžius, nei supus, o ir palaižyti galima :hubba:

Parašytas: 04 Gru 2006, 13:41
Andron
Lilina rašė:
Andron rašė: Tiesą sakant, stengaimės pasisemti įvairių idėjų ir "pagimdyti" kąnors savo :idea:

Nenoriu nuvertinti interjero ir eksterjero dizainerių darbo. Bet jų įkainiai nevisiems įkandami, ir norima sutaupyti šioje vietoje :roll:
Dingo kažkur vienas mano pranešimas, tai pasikartosiu. Iš lietuvišku žurnalų "Centras" yra neblogas pavartymui. Iš užsienietišku galiu patarti rusišką "Salon". Jame gausu popso ir detalių, bet idėju pasirankioti galima. Dar retkarčiais pažiurėkit laidą "kvartirnyj vopros" http://promo.ntv.ru/programs/family/kv/ Ten pateikiami sprendimai man patinka :)
:aciu2:

Parašytas: 04 Gru 2006, 13:42
Andron
Eli rašė:Na aš kol kas tik vieną patarimą turiu:
031 Kai perpjaunate citriną ir pusės nesunaudojate, tai tą puselę - į cukrų ir ant lėkštutės. Nei sudžius, nei supus, o ir palaižyti galima :hubba:
O paskui ir arbatos saldinti nereikia :wink:

Parašytas: 04 Gru 2006, 13:59
Lilina
Eli rašė:Na aš kol kas tik vieną patarimą turiu:
031 Kai perpjaunate citriną ir pusės nesunaudojate, tai tą puselę - į cukrų ir ant lėkštutės. Nei sudžius, nei supus, o ir palaižyti galima :hubba:
Ir dar į arbatą tą puselę ... skanu ;)

Parašytas: 04 Gru 2006, 19:22
Ramunė
Kepant kai kuriuos gaminius, būtina patikrinti kiaušinių šviežumą. Į stiklinę sūraus vandens( 3 gramai druskos 250 ml vandens ) įleiskite kiaušinį. Jei nusileis į dugną - jam mažiausiai 10 dienų, jei tik giliai panirs - 6 -8 dienos. Visai šviežias kiaušinis laikosi vandens paviršiuje. :lol:

Parašytas: 04 Gru 2006, 19:25
Ramunė
8) Į palktus kiaušinius, skirtus apvolioti kepsniams ar žuviai, įpilkite lašelį aliejaus. trupinėliai geriau prilips.

8) Kad druska nesudrėktų, į druskinę reikia įdėti keletą ryžių.

8) Jei atskirti nuo baltymo tryniai nebus tuoj pat naudojami, juos galima laikyti užpiltus vandeniu.

Parašytas: 05 Gru 2006, 01:04
daida
Dėl tryniu tai geras patarimas, nes jei kepu morengus ar dabar darau braškes, tai nuolat reikia galvą sukti, kur tuos trynius dėti :roll:

Parašytas: 05 Gru 2006, 09:00
Ramunė
daida rašė:Dėl tryniu tai geras patarimas, nes jei kepu morengus ar dabar darau braškes, tai nuolat reikia galvą sukti, kur tuos trynius dėti :roll:

Aš labai mėgstu raugintus kopūstus. Tai ištrynių išsikepu kiaušinienę ir su kopūsčiukais :hubba: O su vandeniu gerai išsilaiko, bandžiau pati :P

Parašytas: 05 Gru 2006, 11:30
Eli
Na, gal čia Jūs visi ir žinote, bet kai aš buvau nepatyrusi šeimininkė :oops: , tai lietiniai blynai visada lipdavo prie keptuvės. Tada aš ją tepdavau aliejumi, prieš pildama kiekvieną blyną.
Dabar aš ruošdama tešlą pilu aliejaus šlakelį, ir problema išspręsta. :lol:

Parašytas: 05 Gru 2006, 11:39
Lilina
O pas man yra tą stebuklingą BERGHOFF keptuvė. Pardavėja man aiškino kad joje kepant blynus aliejaus beveik nereikia, užtenka LAŠO....špyga taukuota :!: Reikia to aliejaus kaip ir į visas keptuvės. Ne puse butelio aišku, bet tiek kiek reikia.