Geriausias patarimas
Parašytas: 04 Rgs 2006, 14:24
Kai maista jums ruosia kas nors kitas ir jums nieko nereik daryti...tiesiog ateit pavalgyti ir iseiti...aisku viska sutvarko maisto ruosejas
Ir kad maistas būtų sukramtytasbamboocha rašė:Kai maista jums ruosia kas nors kitas ir jums nieko nereik daryti...tiesiog ateit pavalgyti ir iseiti...aisku viska sutvarko maisto ruosejas
Geras požiūris ir aš taip galvojubamboocha rašė:Kai maista jums ruosia kas nors kitas ir jums nieko nereik daryti...tiesiog ateit pavalgyti ir iseiti...aisku viska sutvarko maisto ruosejas
Nieko ir nesunervinai, aisku yra idomesniu vietu. Aplamai kiekvienas žmogus turi savo megstama užsiemima. Ir man PATINKA gamint valgyt, tai mano hobis.ade rašė:Aš tikrai nenorėjau sunervinti tų, kurie mėgsta kuistis virtuvėje Tiesiog manau, kad yra daug įdomesnių vietų nei virtuvė
O man patinka piešti bei domiuosi interjeruLilina rašė:Ir man PATINKA gamint valgyt, tai mano hobis.
Na va, o kažkam tai yra darbasade rašė:O man patinka piešti bei domiuosi interjeru
Dirbate interjero dizaino srityje?Lilina rašė:Na va, o kažkam tai yra darbasade rašė:O man patinka piešti bei domiuosi interjeru
Dabar kaip tik domimės visokiais interjeraisLilina rašė:nu ne tas pats kaip prie stakliu stovet
Kad aš interjerus tik kelis esu dariusi. Pažystamiems. Šiaip esu architektė ir biški kitokia sfera stengiuos užsiimti nei interjerai Bet pažįstu žmonės kurie juos projektuojaAndron rašė:Dabar kaip tik domimės visokiais interjeraisLilina rašė:nu ne tas pats kaip prie stakliu stovet
Gal turite savo puslapį internete?
Tiesą sakant, stengaimės pasisemti įvairių idėjų ir "pagimdyti" kąnors savoLilina rašė:Kad aš interjerus tik kelis esu dariusi. Pažystamiems. Šiaip esu architektė ir biški kitokia sfera stengiuos užsiimti nei interjerai Bet pažįstu žmonės kurie juos projektuojaAndron rašė:Dabar kaip tik domimės visokiais interjeraisLilina rašė:nu ne tas pats kaip prie stakliu stovet
Gal turite savo puslapį internete?
Kartais į faršą dedu manų kruopų vietoj džiūvėsių ar bulkosRamunė rašė:Na tai gal aš porą patarimų parašysiu.
Jei rūkytą dešrą sunku nulupti, ją pusei minutės pamerkite į šaltą vandenį.
Į kotletų faršą vietoj džiūvėsių ar bulkos, galima dėti šaukštą majonezo ir šaukštą bulvių krakmolo ( 300 g faršo ).
Svogūnai gražiai pagels ir bus skanesni, jei kepdamos juos pabarstysite cukraus pudra.
O statybininkus, mažiau klausykit. Architektai su jais nuolat kariauja. Tai turbūt nemažai laiko užemė būtent tos žalios spalvos atspalvius parinkt ir greičiausiai dar namo apšiltinimas buvo padarytas, ne tik dažomas. Šiaip jeigu norit ką nors paklausti, mielai jums patarsiu. Rašykit man į plili@list.ru O čia forumas apie maistą, ne apie architektūrą.Andron rašė: Statybininaki kažkaip pasakojo, kad vienas klientas sumokėjo 1500 lt, o jam patarė nudažyti namą keliais žalios spalvos atspalviais...
Dingo kažkur vienas mano pranešimas, tai pasikartosiu. Iš lietuvišku žurnalų "Centras" yra neblogas pavartymui. Iš užsienietišku galiu patarti rusišką "Salon". Jame gausu popso ir detalių, bet idėju pasirankioti galima. Dar retkarčiais pažiurėkit laidą "kvartirnyj vopros" http://promo.ntv.ru/programs/family/kv/ Ten pateikiami sprendimai man patinkaAndron rašė: Tiesą sakant, stengaimės pasisemti įvairių idėjų ir "pagimdyti" kąnors savo
Nenoriu nuvertinti interjero ir eksterjero dizainerių darbo. Bet jų įkainiai nevisiems įkandami, ir norima sutaupyti šioje vietoje
Lilina rašė:Dingo kažkur vienas mano pranešimas, tai pasikartosiu. Iš lietuvišku žurnalų "Centras" yra neblogas pavartymui. Iš užsienietišku galiu patarti rusišką "Salon". Jame gausu popso ir detalių, bet idėju pasirankioti galima. Dar retkarčiais pažiurėkit laidą "kvartirnyj vopros" http://promo.ntv.ru/programs/family/kv/ Ten pateikiami sprendimai man patinkaAndron rašė: Tiesą sakant, stengaimės pasisemti įvairių idėjų ir "pagimdyti" kąnors savo
Nenoriu nuvertinti interjero ir eksterjero dizainerių darbo. Bet jų įkainiai nevisiems įkandami, ir norima sutaupyti šioje vietoje
O paskui ir arbatos saldinti nereikiaEli rašė:Na aš kol kas tik vieną patarimą turiu:
Kai perpjaunate citriną ir pusės nesunaudojate, tai tą puselę - į cukrų ir ant lėkštutės. Nei sudžius, nei supus, o ir palaižyti galima
Ir dar į arbatą tą puselę ... skanuEli rašė:Na aš kol kas tik vieną patarimą turiu:
Kai perpjaunate citriną ir pusės nesunaudojate, tai tą puselę - į cukrų ir ant lėkštutės. Nei sudžius, nei supus, o ir palaižyti galima
daida rašė:Dėl tryniu tai geras patarimas, nes jei kepu morengus ar dabar darau braškes, tai nuolat reikia galvą sukti, kur tuos trynius dėti