Puslapis 6 iš 8
Parašytas: 25 Spa 2007, 09:00
Guci
silsta rašė:Jeigu gerai pjaunasi (pabandyk, kartą paragavęs - negali sustoti
), tai ir naudok. Mes jau nemažai jų sunaudojom, norisi paragaut skirtingų...
Nu bandysiu tada si savaitgali ziuret. Gal ir papjausiu jau ji
Parašytas: 25 Spa 2007, 09:05
Tutsi
arteja jam paskutinioji
Parašytas: 25 Spa 2007, 09:09
Guci
Jei pati nepagailesiu
Parašytas: 25 Spa 2007, 09:12
silsta
Kai burnoj pajausi skonį, nepasigailėsi...
Parašytas: 25 Spa 2007, 09:18
Guci
Itariu
Parašytas: 25 Spa 2007, 09:26
Tutsi
Guci rašė:Jei pati nepagailesiu
o ko jo gaileti
jis tam ir padarytas,kad butu su pasigardziavimu suvalgytas
Parašytas: 17 Rgs 2008, 22:20
silsta
Na, pagirkit mane, siandien isviriau obuolini suri. Dabar balkone puode vesta visa mase, tuoj krausiu i maisiukus ir slegsiu. Atrodo, turi gautis puikiai
Kas dar vire ta suriuka siemet?
Parašytas: 17 Rgs 2008, 22:21
Tutsi
saunuole silsta
Parašytas: 17 Rgs 2008, 22:22
silsta
Oi, kaip greitai atskubejo pagyrimai... Aciu, Tutsi
Parašytas: 17 Rgs 2008, 22:31
Tutsi
prasom,po geru darbu,galima ir pagirti
Parašytas: 18 Rgs 2008, 14:29
justuke
O as niekad gyvenime nevalgius to surio...
skanus jis?
Parašytas: 18 Rgs 2008, 14:37
Tutsi
AGA, labai skanu
Parašytas: 18 Rgs 2008, 15:46
Lilina
justuke rašė:O as niekad gyvenime nevalgius to surio...
skanus jis?
Sutankinta obuolių masė
Parašytas: 18 Rgs 2008, 16:03
ieva114
as taip pat nesu ragavus bet mociute sake tikrai si rudeni virs tai paragausiu
Parašytas: 18 Rgs 2008, 16:35
vitele
O as niekaip neprisiruosiu
O skanus sis dalykelis net labai
Parašytas: 18 Rgs 2008, 17:13
Forelle
O man jis per saldus
Neitin jį mėgstu, užtat ir negaminu. vienos riekelės man būna per akis
Parašytas: 18 Rgs 2008, 17:56
Lilina
kad Forellei butu per saldus
Parašytas: 18 Rgs 2008, 17:57
Tutsi
o as mieliau valgyciau obuolini suri, nei sokolada
Parašytas: 18 Rgs 2008, 18:01
Forelle
Kiekvienas produktas savaip saldus. Šokoladas man kas kita. Jis per saldus nebūna
Parašytas: 18 Rgs 2008, 18:09
justuke
Man niekas per saldu dar nera buve turbut
Parašytas: 21 Rgs 2008, 11:53
janrri
Ar obuolius reikia lupti sūriui ?
Parašytas: 21 Rgs 2008, 12:03
Tutsi
kiek as pamenu,tai reikia
Parašytas: 21 Rgs 2008, 12:28
janrri
teks lupti
Parašytas: 21 Rgs 2008, 12:30
Tutsi
o man patinka obuolius lupti
Parašytas: 21 Rgs 2008, 12:46
vitele
Mano mama , nelupa , tiksliai zinau
Parašytas: 21 Rgs 2008, 12:51
janrri
Tutsi rašė:o man patinka obuolius lupti
man laiko gaila lupimui
Parašytas: 23 Rgs 2008, 21:01
silsta
Sveikos, jei jau apie obuolini suri, tai ir as cia
Jei verdate suri is
antaniniu obuoliu, tai nereikia lupti. Ju odeles suverda ir nesijaucia ju, ta tiksliai zinau. As nulupu tik tokias vietas, kurios buna negrazios, taskiuotos. Ir ne lupu, o su bulviu skustuku nuskutu, tada pjaustau.
Jei virsite is kitokiu obuoliu, tai butinai reikia nulupti
Parašytas: 23 Rgs 2008, 21:08
janrri
Ačiū už patarimus, gerai kad nelupau, nes buvo antaniniai obuoliai. O sūrį tiką baigiau virti, atrodo viskas gavosi gerai, laukiu kol atvės. Aš esu senai virusi iš antaninių obuolių, tai nelabai atsimenu ar lupdavau ar ne
.
Tik man klausimas kyla, kiek ten tų vitaminų tame sūryje lieka po tokio virimo
Parašytas: 23 Rgs 2008, 23:19
Tutsi
vitaminai, tai kaip vitaminai....bet kai norisi pasmalyziauti, suris 100 kartu geriau nei saldumynai
Parašytas: 24 Rgs 2008, 10:34
silsta
Tavo tiesa, Tutsi, nežinau kiek tų vitaminų ten lieka, turbūt mažokai....
Bet kad skanu, tai tikrai. Man, pvz., skaniau už saldainį. Tiesa, pirmo virimo sūrio jau nėėėėėėėra
Bet dar virsiu, kol obuolių yra.