Puslapis 22

Parašytas: 22 Kov 2007, 11:27
silsta
SLYVŲ, APVYNIOTŲ ŠONINE , KEPSNELIAI: Užkandis prie vyno! Skanus tiek karštas, tiek šaltas. Reiks džiovintų slyvų ir plonais griežinėliais pjaustytos rūkytos neriebios šonines. Jei nėra laiko - daryk paprasčiausią variantą - slyvą apvynioji šonine, persmeigi mediniu pagaliuku ir - orkaitėn. Jei netingi, gali slyvas kokiam rome, brendyje ar saldesniam vyne pamirkyt. Jei šoninė pasitaikys sluoksniuota, su mažai riebaliuko - tai šaltas užkandis irgi puikus . Slyvas reikia kepti , kol šoninė gražiai apskrus. Aš į slyvas įkišu po migdolą. o kepu keptuvėje , taip man skaniau , nes riebalai labiau ištirpsta ir slyvos skaniau apkepa. :luks:

Parašytas: 22 Kov 2007, 12:46
Ramunė
Aš kažkur esu rašiusi labai panašų receptą, tik ne su slyvom, o su alyvuogėm.
Reikės pabandyti ir tokį. :cook1: