Puslapis 11

vafliu kremas

Parašytas: 13 Spa 2007, 23:07
saule
sveikos, neseniai uzmaciau tutsi keptus vaflius skyrelyje "kas kaip gaminama".ir labai uzsinorejau juos pagaminti.tik dar noreciau i vidu ipurksti kremo.gal atsimenat anksciau budavo vafliai su tokiu baltu,tirstu,tistanciu kremu?gal man kas pades ?gal zinot kaip gaminamas tas kremas?is anksto aciu.

Parašytas: 14 Spa 2007, 10:41
saule
gal kas galit padet?

Parašytas: 14 Spa 2007, 13:04
saule
ar tikrai niekas nezinote? :cry: :cry:

Parašytas: 14 Spa 2007, 13:55
Forelle
Žinau aš tą kremą, bet man jis nepatikdavo, tai receptu ir nesidomėjau. Turiu tik tokį, bet irgi nebandytas:

100 g sviesto;
2 š. miltų;
0,5 st.cukraus;
1,5-2 st. pieno.

Kremui keptuvėje ištirpiname sviestą ir sumaišome su miltais. nenukeldami nuo ugnies įmaišome cukrų ir po truputį pieną. Nukėlus nuo ugnies galima įmaišyti midaus ar pan. gėrimo. Atvėsinti.

Parašytas: 14 Spa 2007, 14:24
saule
o cia kartais ne napoleono kremas?as kiek pemenu,tai tas vafliuose turi but baltas baltutelis,standus.na skonis panasiai kaip ant tortu buna baltas toks kremas.tik jis( ant tortu) buna daznai pakietejes.nu matau,kad as cia gal truputeli per daug sudetingai noriu.net nezinau

Parašytas: 14 Spa 2007, 14:29
Forelle
Tikrai nežinau, nes nesu tų kremų megėja. Bet kiek pamenu į Napoleono kremą įeina kiaušiniai. Aš tik šitą turiu nusirašius, nes be kiaušinių

Parašytas: 14 Spa 2007, 14:39
Talija
Pažiūrėk čia forumas/viewtopic.php?t=6345, gal rasi kokį receptą, aš neskaičiau, bet manau, kad turėtų būti koks tau tinkamas.

Parašytas: 14 Spa 2007, 21:05
saule
Talija rašė:Pažiūrėk čia forumas/viewtopic.php?t=6345, gal rasi kokį receptą, aš neskaičiau, bet manau, kad turėtų būti koks tau tinkamas.
aciu labai.pasiziuresiu.jei rasiu ka,tai ryt padarysiu ir parodysiu

Parašytas: 15 Spa 2007, 10:34
Guci
Zinau apie koki krema kalbi, tik recepto neturiu :(
O jei paprasciausiai baltymus isplakus ir su cukrum sumaisius? Gal kazkas panasaus gautusi? :roll:

Parašytas: 15 Spa 2007, 11:41
saule
Guci rašė:Zinau apie koki krema kalbi, tik recepto neturiu :(
O jei paprasciausiai baltymus isplakus ir su cukrum sumaisius? Gal kazkas panasaus gautusi? :roll:
net nezinau.kad man atrodo,ten daugiau ingridientu yra....panasus kremas ekleruose bunabet sis tasesnis ir saldesnis,puresnis.

Parašytas: 15 Spa 2007, 12:00
pyp
man panasu, kad ten sviestinis kremas budavo (napoleoninis kaip sako) :shock:

Parašytas: 15 Spa 2007, 12:15
saule
na gal skirtingose vietose skirtingai daro,bet pas mumis kaimyne darydavo su tuo baltu kremu.

Parašytas: 15 Spa 2007, 12:34
pyp
tai gal ten koks grietineles kremas :roll:

Parašytas: 15 Spa 2007, 12:45
Tutsi
ten yra baltyminis kremas,tik jo gamyba ilga,nes verdasi ant garu,jei rasiu recepta tai idesiu :P

Parašytas: 15 Spa 2007, 12:48
saule
aha,man irgi atrodo,kad baltyminis,bet nebuvau del to tikra.tutsi,jei rasi ir parasysi recepta,tai liksiu tau skolinga

Parašytas: 15 Spa 2007, 13:38
Tutsi
o tu butinai sendien nori,ar nera taip skubu,nes labai uzsivertusi pomidoru vakavimu :merg2:

Parašytas: 15 Spa 2007, 14:21
saule
nebutinai.cia jau kai galesi-tada.nenoriu taves trukdyt.labai lauksiu.

Parašytas: 15 Spa 2007, 14:38
Tutsi
gal vakarop,kai pabaigsiu su pomidorais,paieskosiu :wink:
Mazylis dabar laksto,negauna prieskoniu nupirkti :evil: :evil: Dasigyvenom,tokio Š... ir nera :!:

Parašytas: 15 Spa 2007, 14:42
saule
ok,neskubek.man nedega :wink:

Parašytas: 26 Vas 2008, 14:15
Kristinuska
o tai kur tas receptas? :roll:

Parašytas: 26 Vas 2008, 14:21
Tutsi
as neradau,o daugiau turbut niekas nezino :(

Parašytas: 26 Vas 2008, 14:33
Kristinuska
as tai is tikro net nezinau jokio, o gal ten tik suplakta grietine su vanile ir citrinos sultim? bet cia labiau tortinis variantas

Parašytas: 26 Vas 2008, 14:38
Tutsi
tikrai ne,nes tada vafliai sudregsta :(

Parašytas: 26 Vas 2008, 14:40
Kristinuska
tai juos tada greit suvalgyt reikia :lol: :lol:

Parašytas: 02 Lie 2008, 16:02
Songe3
Reikia pasidaryti padažą,

Parašytas: 22 Rgp 2008, 14:59
daida
Savaitgali dariau labai paprastą kremą vafliams, tik likę keli vafliai kitą dieną sudrėko :( Betvalgyt iškarta tai labai skanu :D
400 ml grietinėlės ir 1 indelis rududu. išpradžiu plaki grietinėlę ir kol dar ji gerai neišsiplakė sudedi plakant rududu.

Parašytas: 22 Rgp 2008, 16:15
Tutsi
va tas,kad sudregsta mane labiausiai ir nervina :?

Parašytas: 22 Rgp 2008, 17:26
Forelle
Reikia tada pildyti tik prieš tiekiant. Nes man irgi nepatinka, kai sudrėgsta, mėgstu traškius vafliukus