Kokį vyną naudojat patiekalams?
Moderatorius: vitele
- Lilina
- Virtuozas
- Pranešimai: 8898
- Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
- Pliusai: 101
- Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Kokį vyną naudojat patiekalams?
nemažai randu receptų kad reikia gaminti sausame, raudoname arba baltame vyne.
Gal yra kažkokiu rušių vyno skirto gamybai?
Aš patiekalams gaminti perku pigiausio vyno, tetrapakuose. O jus kokį?
Gal yra kažkokiu rušių vyno skirto gamybai?
Aš patiekalams gaminti perku pigiausio vyno, tetrapakuose. O jus kokį?
- Tutsi
- Site Admin
- Pranešimai: 35795
- Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
- Pliusai: 794
- Miestas: Aukštaitijoje
seip, patiekalu gamybai dazniausiai perku sausa vyna O ar balta ar raudona, tai ziurint is kokios mesos gaminu, nors koki reikia is tikruju nezinau
Va cia gal rasi kokios tinkamos info http://www.vynogidas.info/index.php?id=51,0,0,1,0,0
Va cia gal rasi kokios tinkamos info http://www.vynogidas.info/index.php?id=51,0,0,1,0,0
Paskutinį kartą redagavo Tutsi 07 Rgp 2008, 15:45, redaguota 1 kartą(us).
- Lilina
- Virtuozas
- Pranešimai: 8898
- Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
- Pliusai: 101
- Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Re: Kokį vyną naudojat patiekalams?
Rimi atsirado vyno skardinėse, 250ml. Nusipirkau paragavimui. Yra raudonas, yra baltas. Visai neblogas. Skanesnis negu tetrapakuose.Toks kiekis maisto gamybai - pats tas
- pyp
- Virtuozas
- Pranešimai: 4445
- Užsiregistravo: 14 Rgp 2007, 15:41
- Pliusai: 25
- Miestas: Kaunas
- Susisiekti:
Re: Kokį vyną naudojat patiekalams?
Patiekalams perku papigiaska vyna buteliuose....po 10 Lt maximum
- Forelle
- Virtuozas
- Pranešimai: 11071
- Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
- Pliusai: 689
- Miestas: Kaunas
- Susisiekti:
Re: Kokį vyną naudojat patiekalams?
O kokia kaina? Reikės atkreipt dėmesį, nes nesinori viso butelio pirkt dėl šlakelioLilina rašė:Rimi atsirado vyno skardinėse, 250ml. Nusipirkau paragavimui. Yra raudonas, yra baltas. Visai neblogas. Skanesnis negu tetrapakuose.Toks kiekis maisto gamybai - pats tas
Re: Kokį vyną naudojat patiekalams?
kiaulienai ir jautienai labai puikiai tinka GLINTVEIN/PORTVEIN tipo raudoni vynai -pvz. kažkada populiarus maxsimose buvęs KALĖDINIS.Kitaip tariant -raudoni, salsvi, su prieskoniais.
- Lilina
- Virtuozas
- Pranešimai: 8898
- Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
- Pliusai: 101
- Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Re: Kokį vyną naudojat patiekalams?
O ne per saldus mėsai? Nes lygtai rugštelės norėtusi prie mėsos patiekalo.
- la major
- Gurmanas
- Pranešimai: 1905
- Užsiregistravo: 01 Bir 2008, 22:26
- Pliusai: 43
- Miestas: Vilnius/Mažeikiai
- Susisiekti:
Re: Kokį vyną naudojat patiekalams?
Savo lašišiniam padažui pirkau baltą sausą. Buvo super, tas rūgštumas puikiai neutralizavosi. Manau, vyną galima naudoti bet kokį, nes daugumą skonio savybių jis verdamas praranda, išlieka tas specifinis vyninis prieskonis, o jo rūgštumas/saldumas kažkaip niveliuojasi... Na, čia man taip atrodo - nepatikrinęs ir nepalyginęs nesužinosi...
Gal garsieji kulinarai ką nors rašo apie tai?
Gal garsieji kulinarai ką nors rašo apie tai?
- Forelle
- Virtuozas
- Pranešimai: 11071
- Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
- Pliusai: 689
- Miestas: Kaunas
- Susisiekti:
Re: Kokį vyną naudojat patiekalams?
Pasiunčiau vyrą į parduotuvę raudono vyno, grįžo su rausvu. Gal žinot ar juo galiu pakeisti raudoną vyną? Kam jis labiau tinkamas?
- Tutsi
- Site Admin
- Pranešimai: 35795
- Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
- Pliusai: 794
- Miestas: Aukštaitijoje
Re: Kokį vyną naudojat patiekalams?
as manau, kad tikrai gali keisti raudona rausvu :roll:na jis siek tiek svelnesnis, bet manau patiekale duos ta pati vyno prieskoni
- Forelle
- Virtuozas
- Pranešimai: 11071
- Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
- Pliusai: 689
- Miestas: Kaunas
- Susisiekti:
Re: Kokį vyną naudojat patiekalams?
Tai jau teks naudoti, kitokio neturiu
- pyp
- Virtuozas
- Pranešimai: 4445
- Užsiregistravo: 14 Rgp 2007, 15:41
- Pliusai: 25
- Miestas: Kaunas
- Susisiekti:
Re: Kokį vyną naudojat patiekalams?
manau laisvai gali, nes ruzavi vynai kiek teke ragauti yra rugstaus vaisinio skonio...pasmano sese i svecius karta permetus draugas austras atvaziuoja su 6 buteliais ruzavo vyno degustacija padaryt, tai vartojam prie visko ir mesos ir suriu ir saldumynu
- la major
- Gurmanas
- Pranešimai: 1905
- Užsiregistravo: 01 Bir 2008, 22:26
- Pliusai: 43
- Miestas: Vilnius/Mažeikiai
- Susisiekti:
Re: Kokį vyną naudojat patiekalams?
Mano mažytis vyno butelaitis stovi atidarytas... Vynas, aišku išsidūksta... Klausimas: ar jis tebėra tinkamas patiekalams? (Gerti, aišku, neskanus jau, nebealkohoiškas)