Puslapis 2 iš 3
Parašytas: 08 Lap 2006, 20:27
daida
Lilina rašė:Kai idesiu nuotraukas su kibinu gamyba kitoje temoje, butinai parodysiu kaip sususkti, labai paprasta
Valio
Labai lauksiu
Parašytas: 08 Lap 2006, 20:36
Ramunė
Lilina rašė:Kai idesiu nuotraukas su kibinu gamyba kitoje temoje, butinai parodysiu kaip sususkti, labai paprasta
Labai labai laukiu
Parašytas: 09 Lap 2006, 18:59
zita
man irgi labai patinka kibinai tik va susukt truputėli sunkoka gal kas pamokytų
Parašytas: 09 Lap 2006, 20:54
Ramunė
zita rašė:man irgi labai patinka kibinai tik va susukt truputėli sunkoka gal kas pamokytų
Trakų kibininėj tokie skanūs kibinai
, kad namuose tikrai nereikia gaminti
Parašytas: 09 Lap 2006, 22:00
Andron
Ramunė rašė:zita rašė:man irgi labai patinka kibinai tik va susukt truputėli sunkoka gal kas pamokytų
Trakų kibininėj tokie skanūs kibinai
, kad namuose tikrai nereikia gaminti
Trakuose yra dar viena karaimų kavinė
Ten galima ne tik kibinų paragauti
Parašytas: 09 Lap 2006, 23:03
Lilina
Aš irgi žinau tą kibininę, bet vieną kartą ten buvo tokie neskanus kibinai
vien taukai, mesos - apskritas nulis
Parašytas: 10 Lap 2006, 18:26
Ramunė
Lilina rašė:Aš irgi žinau tą kibininę, bet vieną kartą ten buvo tokie neskanus kibinai
vien taukai, mesos - apskritas nulis
Na, mes nedažnai ten būname, bet, kai tik pasitaiko proga, užsukame. Neteko nusivilti. Dar ir namo parsivežame.
Parašytas: 11 Lap 2006, 00:03
Lilina
Kažkaip tą kartą man nepasisėkė, ir katės aplinkui bėgiojo...viena...kaulai ir oda
atidavem jai savo kibinus, tai nunešė net nepažiurėjo ką. Tai buvo antras mano apsilankymas kibininėje, pirmas buvo labai liuks, buvo viskas skanu
Parašytas: 11 Lap 2006, 10:16
Ramunė
Lilina rašė:Kažkaip tą kartą man nepasisėkė, ir katės aplinkui bėgiojo...viena...kaulai ir oda
atidavem jai savo kibinus, tai nunešė net nepažiurėjo ką. Tai buvo antras mano apsilankymas kibininėje, pirmas buvo labai liuks, buvo viskas skanu
Bet užtai katytė buvo soti
Parašytas: 12 Lap 2006, 22:47
Andron
Ramunė rašė:Lilina rašė:Kažkaip tą kartą man nepasisėkė, ir katės aplinkui bėgiojo...viena...kaulai ir oda
atidavem jai savo kibinus, tai nunešė net nepažiurėjo ką. Tai buvo antras mano apsilankymas kibininėje, pirmas buvo labai liuks, buvo viskas skanu
Bet užtai katytė buvo soti
O jeigu kibinai būtų vietnamiečių patiekalas - katytės šalia nebėgiotų
Parašytas: 13 Lap 2006, 17:50
Ramunė
Parašytas: 13 Lap 2006, 18:03
Lilina
kiniečiai valgo viską kas jūda, tai jų valgiaraščio sąrašą galima praplėst iki begalybės
Parašytas: 13 Lap 2006, 18:27
Ramunė
Lilina rašė:kiniečiai valgo viską kas jūda, tai jų valgiaraščio sąrašą galima praplėst iki begalybės
Filmuose vis matau valgant kiniečių maistą iš tokių dėžučių. Ar pas mus tokio jau yra? Ar ten irgi viskas sudėta, kas juda?
Parašytas: 13 Lap 2006, 18:52
Andron
Ramunė rašė:Lilina rašė:kiniečiai valgo viską kas jūda, tai jų valgiaraščio sąrašą galima praplėst iki begalybės
Filmuose vis matau valgant kiniečių maistą iš tokių dėžučių. Ar pas mus tokio jau yra? Ar ten irgi viskas sudėta, kas juda?
Lygtai mačiau išvėžiuojamo kiniško maisto reklamą
Bet tiksliai nežinau, ar dėžutėse, ar juda
Va netgi jų puslapis
http://www.canas.lt/index.php
patarimai
Parašytas: 27 Sau 2007, 12:27
AIRENE
Radau toki idomu bulviu koses ,,pagrazinimo" ar kaip pavadint ,varianta.Gaila,paveiksliuko negaliu ikelt.
Na,bet paleiskit vaizduote i laisve ...Tai va.Stovi graziai ant stalo dubeny bulviu kose(piure).3spalvu-normalios,zalios ir rausvos.Matyt is konditerinio maiselio graziai suraityta juostom.
Normali-aisku ,kokia spalva,
zalia -i ta paprasta su smulkintuvu prideti nuplikyti spinatu lapai(galima ir ilgiau vandrny palaikyt,tada jie visai suminksteja),
rausva-su pomidoru padazu(pagal jo kieki ir rausvumas).
Po to pasiulymai-jei norite kose galima paspalvinti ir kai kuriais prieskoniais(karis,raud paprikos milt)pamineti.Tai wa.tiek ziniu.Net nezinau,ar idomiosjum bus?
Parašytas: 27 Sau 2007, 12:32
Ramunė
Aišku, kad įdomios ir naudingos
Ypač savaitgaliams arba kai lauki svečių
Re: patarimai
Parašytas: 27 Sau 2007, 22:08
Lilina
AIRENE rašė:
Normali-aisku ,kokia spalva,
zalia -i ta paprasta su smulkintuvu prideti nuplikyti spinatu lapai(galima ir ilgiau vandrny palaikyt,tada jie visai suminksteja),
rausva-su pomidoru padazu(pagal jo kieki ir rausvumas).
:
Ir galima Lietuvos vėliavą iškept nepriklausomybės dienos progą
patarimai
Parašytas: 27 Sau 2007, 23:23
AIRENE
as irgi apie tai galvojau.Ar telepates mes cia ?
Re: patarimai
Parašytas: 28 Sau 2007, 23:23
daida
AIRENE rašė:as irgi apie tai galvojau.Ar telepates mes cia ?
Kažkodėl, kai paminėjot bulvių košės spalvas ir aš apie trisplavę vėliavą pagalvojau
Parašytas: 20 Vas 2007, 15:35
AIRENE
radau tokius idomius pyragelius,taigi idedu,paziurekit ir jus
http://irina.emira.com/viewtopic.php?t=438
Parašytas: 20 Vas 2007, 15:45
daida
Na tikrai įdomus patiekalas ir nesudėtingas ir svečius tikrai galima nustebinti
Parašytas: 20 Vas 2007, 15:52
AIRENE
Ir idara bet koki gali galvoti.
Parašytas: 20 Vas 2007, 15:59
silsta
Oi, kaip fainai atrodo
Man jie labai primena tuos makaronus-kriaukles, kuriuos prikišu paruošto faršo ir orkaitėje troškinu. Nežinau, kuri pirma bandysim
Parašykit, jei gaminsit...
Parašytas: 20 Vas 2007, 16:28
Tutsi
nu cia geras
einu issiimsiu farso is kameros ir rytoj pabandysiu daryti
Parašytas: 20 Vas 2007, 17:30
AIRENE
Jie kazkoki pavadinima turi.Atrodo-mantai ar mantu
Na,kazkas panasaus.
Parašytas: 21 Vas 2007, 19:45
Ramunė
Gerai, kad aš ne namie, o mokykloj
O tai lėkčiau pas šaldytuvą
Labai jau skaniai atrodo.
Mane draugė išmokė kepti koldūnus. Irgi labai skanu, bet ne taip gražiai atrodo
Parašytas: 03 Rgs 2007, 15:07
silsta
Pamokė mane viena gera šeimininkė tokį dalyką. Aš galvojau su sūriu feta daryti salotas, ir pasakiau jai, o ji mane pamokė, kad reikia paprasčiausią baltą sūrį supjaustyti gabaliukais kaip fetą, įmesti kelioms minutėms į tą skystimą, kuriame buvo alyvuogės, sūris įgaus sūrumo, ir va jums FETA
Pabandžiau, žinokit, pasiteisino. Gal tik man pasirodė, kad sūris tikrai panašus į fetą
Parašytas: 03 Rgs 2007, 15:45
Guci
geras
o su kokiu suriu taip darei?
Parašytas: 03 Rgs 2007, 16:19
silsta
Naudojau paprasčiausią Marijampolės baltą sūrį 22 proc.riebumo, svarbu, kad sūris netrupėtų. Pabandyk
Parašytas: 03 Rgs 2007, 16:25
Guci
Tikrai ismeginsiu. Aciu uz patarima