Turim ir mes barą, bet dabar ant jo gėlės sėkmingai įsitaisiusios Net nebepirkom kėdžių ir nenaudojom pagal paskirtį, jis daugiau virtuvės zoną nuo svetainės skiria. O sesuo turi ir su kėdėmis, tai pasėdim retsykiais ir už baro, bet man ant sofos patogiau
pas mus virtuvė kartu su svetaine. baras atskiria šiek tiek abi erdves. mums tai labai patinka, kai virtuvė kartu su svetaine. labai patogu, nes gali gamint valgyt ir visą laiką bendraut su antrąją puse ar svečiais
Na pas mus vienas įsirengės kartu virtuvė su kambariu...sako, kai svečiai yra gerai, bet kai viskas joje tvarkoma, jis nori teliką pažiūrėti po darbo grižės, o žmona indus plauna ar valgyt gamina, visi kvapai eina, garai eina, lekštės barška, trukdo labai.
Manau, kad toks variantas yra patogus, kai nesi virtuvės fane, o joje tik kava pasidarai ir sumuštinius retkarčiais...nu dar barą turi svečiams pasislėpus...
Pas mus irgi virtuvė kartu su svetaine sujungta, baras jas kažkiek atskiria. Mes nesigailim. Mums patogu. Aišku - kvapai, riebalai. Bet vėdinamės, valomės
ot susipainiojau, taip norejau to baro paaukstinto, bet kaip sakot kad nepatogu . mmm tai ka cia sumastyt kitaip. Noriu daryti virtuve su svetaine bet jei nebus baro tai kaip atskirti erdves niekuom
as name gyvenu, bet norisi kartu daryt virtuve su svetaine man grazu ir bendraut su svečiais galima. na nežinau jau (reikai pagalvot gerai ka čia padarius )
aitii, lauksim fotoreportažo Beje, darykit taip, kaip norit. Jei svajojat apie barą - darykit! Gal vieniems nepatogu, o kiti atsidžiaugt negali O jei ir ne baru, tai tiesiog kažkokia įdomesne pertvara galima atskirti virtuvės zoną nuo svetainės. Galima skaldytu akmenu apklijuoti, plytelėmis, nudažyti kita spalva, galima didelį akvariumą vietoj pertvaros panaudoti. Daug įmanomų variantų, viskas nuo fantazijos, norų ir galimybių priklauso
Jie visai gražiai atrodo, bet man gal aklina siena iš jų nelabai gražu. O vat jeigu padaryta kokia baro apačia, o ant viršaus uždėtas stalviršis, arba kokia koloną ar tiesiog pertvaroj dekoracija pamūritą iš jų - tada visai simpatiškai atrodo.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume