Užsiregistravo: 21 Lap 2006, 00:40 Pranešimai: 1090 Miestas: Barselona Pliusai: 3
Galima ir apseiti. Bet sis puodas su laiku sutaupo pnigelius, dujas, elektra. O ir vitaminu ne tiek daug zusta, nes maista reikia kaitinti gerokai maziau. Vien del to ir noriu as to puodo
Galima ir apseiti. Bet sis puodas su laiku sutaupo pnigelius, dujas, elektra. O ir vitaminu ne tiek daug zusta, nes maista reikia kaitinti gerokai maziau. Vien del to ir noriu as to puodo
as greitpuodi jau pora metu naudoju. Na jis gal ir ne pirmo butinumo daiktas, bet labai pravercia kai nori ka nors greitai paruosti...siandien bulves pietums isviriau per 10 min Tai manau ta elektra tikrai tauposi
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16676 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
Juodam kambaryje. As ji naudoju tik konservavimams misrainiu. Labai reikejo, bet... likimas kaip ir mikserio ar kavos aparato, duonkepes... Vyras sake : baigta su sandeliavimu
kad pas mane uosvienes kambariukas jau beveik sausakimsas,man visko reikia kol nenusiperku.O paskui tik dulkes sluostau ir issiverciu su paprastais rakandais
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16676 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
tutsi rašė:
kad pas mane uosvienes kambariukas jau beveik sausakimsas,man visko reikia kol nenusiperku.O paskui tik dulkes sluostau ir issiverciu su paprastais rakandais
tas pats ir pas mane, už tai ir sandėliavimą uždraudė. O man dar daug ko reikia, kol parduotuvėj yra, ne namie
Užsiregistravo: 21 Lap 2006, 00:40 Pranešimai: 1090 Miestas: Barselona Pliusai: 3
O pas mane ir mikseris, ir duonkepe (pakolkas), ir kavos aparatas naudojamas nuolatos. Kavos aparatas tai is vis po kelis kartus per diena, nors gerianciu kava namie tik 1, mano brangusis. O be mikserio labai daznai as ne is vietos. Manau ir tuoj pradesiu ir greitpuodi naudoti, kaip ir mikseri. Lbai jau man patiko tie ryziai per 6 min. Nereikia laukt, nei kol uzvirs vanduo, paskui laukti 15-20 min., kol isvirs ryziai. 6 min. i nukeli nuo ugnies, atidarai isismi ir viskas. Tikrai nesigailiu, kad nusipirkau
Lbai jau man patiko tie ryziai per 6 min. Nereikia laukt, nei kol uzvirs vanduo, paskui laukti 15-20 min., kol isvirs ryziai. 6 min. i nukeli nuo ugnies, atidarai isismi ir viskas. Tikrai nesigailiu, kad nusipirkau
o ka dar verdi tame puode As tai kartais ausis ar kojas jame isverdu, tai irgi labai viskas greitai , o ypac tai zirnius patinka jame virti, kol pasikepini spirgucius, svoguniukus...jau ir isvirta
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume