ja ja, aš va irgi galvojau, kad be mikrobangės ne gyvenimas, bet štai jau kiek laiko be jos gyvenu, ir maistą dažniausia gaminu vis vienam kartui, nieko netenka pasišildyti... Tai kai visi aplinkui dar sako, kad kenksminga ta mikrobangė, tai kažkaip ir nebenoriu aš jos... Geriau jau išorinį kietąjį diską nusipirksiu vietoje to.
Mes irgi neturim mikrobangės. Buvom čia kažkada labai užsidegę pirkti, bet kai prisiskaitėm apie šalutinį šių geradarių poveikį, kažkaip atšokom nuo minties ją įsigyti.
Ir aš neturiu...neturiu vietos kur ją įgrūsti. Uošviai turi, tai pasinaudoju pas juos, kai maisto iš namų atsitempiu. patogu pašildyt. bet lygiai taip pat man nesudėtinga šidlyt ir puode ar keptuvėje
Užsiregistravo: 28 Sau 2007, 12:34 Pranešimai: 1767 Miestas: Vilnius Pliusai: 99
Man labai trūksta vaflinės, bet ne širdučių, o kad galima būtų susukti ir įdaro pridėti. Dabar labai ieškom, bet visur tik širdelės.. gal vilniečiai kur matėt nelabai seniai? Nete radau, kad Elektro Markt turi, bet buvau dvejose - nėra.
merope87 rašė:
Man labai trūksta vaflinės, bet ne širdučių, o kad galima būtų susukti ir įdaro pridėti. Dabar labai ieškom, bet visur tik širdelės.. gal vilniečiai kur matėt nelabai seniai? Nete radau, kad Elektro Markt turi, bet buvau dvejose - nėra.
Elektromarkte uzsirasius modeli ir parodzius tiems asistentams galima paprasyt, kad atveztu. Taip mums jau tv atveze ir fotoaparata vis dar veza...
Na va,aš jau pati sau pasidovanojau garų puodą Tefal,tikrai nesigailiu,nes į tą maistą prieskoniukų įdedi,pamarinuoji ir žiauriai skanu.nusipirkau ir virtuvinį kombainą PhilipsHR7775.Dar ir švirkštą pas draugę užsisakiau,tai atvežė tokį universalų ir tešlai,sasainius formuoja ir kremo papuošimams.Žodžiu išleidau visas santaupas,vyras paburbėjo,kad krizė,bet kai viską parodžiau kaip kas veikia ir kam skirta,visko paragavo,tai dabar jau nebeburba,kad durnė.....Tik va švirkštas progos laukia....
Aš jau noriu keisti savo super-puper Majic bulleta, bo plastmasės susidėvėjo. Visgi pirkinys už 50Lt ilgai ne tarnauja Reikės kokį virtuvinį kombainą nusipirkti
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume