Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16676 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
Aš šiandien RIMI apžiūrėjau, bet nutariau, kad šiemet vyšnių per mažai O šiaip tai anyta turi, labai gerai vyšnias kaulint ir kaukazines slyvukes taip pat
Ryt priskinsiu vyšniu ir išbandysiu ar sparčiai pagreitina darbą. nes šiemet kankinausi su kauliuku šalinimu. Dukrai gi neduosi su kauliukais, ji su jais ir valgo.
Ryt priskinsiu vyšniu ir išbandysiu ar sparčiai pagreitina darbą. nes šiemet kankinausi su kauliuku šalinimu. Dukrai gi neduosi su kauliukais, ji su jais ir valgo.
o tu pasakyk,kad pilve vysnia uzaugs Gal nebevalgys su kauliukais Man kai buvau maza padejo,nenorejau,kad lapai per nosi islystu
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16676 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
Va ką reiškia jaunystė Net Mičiurino nežinai Tai pats žymiausias tarybinių laikų sodininkas, išvedęs daug veislių. jo vardu buvo kolūkiai ir taryb. ūkiai vadinami
O metų damai medelis pilvelyje net patikti gali, dar užsimanys, kad staigiai išaugtų
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume