Užsiregistravo: 20 Bal 2007, 15:16 Pranešimai: 4577 Miestas: Šiauliai Pliusai: 94
Tikrai neblogas puodas , bet kažin kaip jis pas mus gyventų , mažiukė jau beveik viską valgo , o manasis tai jau mėgėjas pačirškinto , ar pakepto , norėt tai norėčiau (aš visko noriu) bet...
aisku,nes man tai pastoviai tokiems dalykams gaila pinigu o ji zinok nemazai kainuoja Tai pastoviai atsiranda reikalingesniu dalyku Bet,kai gauni dovanu,tai labai faina
na,dar nauji metai,kaip nauji metai,bet kaledu dovanos tai nuplaukia
tai jau taip o aš savo gimtadienio nekęsdavau. Kelios dienos iki rugsėjo 1 d., tėvai apipirkdavo mus su broliu ir sakydavo, kad čia tau ir gimtadienio dovana atrodo būčiau gimus nors truputį anksčiau, tai dar būčiau ir dovaną gavus geresnę, o ne kokią knygą, kurios reikės mokyklai.
o dabar,maniskis gudrus,kai pasakau,kad kazka gausi gimtadieniui ir kad gerai bus ir mokyklai,tai pasako,ka jus man ne tevai,mokyklai negalit supirkti,o gimtadienis yra gimtadienis
Užsiregistravo: 11 Sau 2007, 22:26 Pranešimai: 508 Miestas: KAUNAS Pliusai: 2
kokia liuksiska tema prisiziurejau cia. labai patiko viskas. pipiras, ananasas, kaciukas zinoma , puodas, duonines ir as tokios noreciau .
viskas idomu as dar parodysiu Vaxi . tai indai is kuriu buna istrauktas oras . produktai juose gali isstovet zviezesni ilgiau . zinoma ne menesi . bet keleta dienu , ir islikt tokie pat sviezus , kaip idedi pradzioje
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume