Pažiūrėk,ką virtuvėje turiu....
Moderatorius:duziki
Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
Taip taip Nicole,turėjau omeny ir šiuos įdarus Na apie girtas saldaines
O žele iš savo formelės ėmiau paprastai,tai kai kur koks kampelis ir nutrupėjo.Manau,kad kaip Tutsi sakė,kyštelėjus į karštą vandenį-jos išsiimtų puikiai.
O žele iš savo formelės ėmiau paprastai,tai kai kur koks kampelis ir nutrupėjo.Manau,kad kaip Tutsi sakė,kyštelėjus į karštą vandenį-jos išsiimtų puikiai.
Re: Pažiūrėk,ką virtuvėje turiu....
nu va, pasirodysiu ir as ka virtuveje turiu, tiksliau, ka gavau dovanu ir jau isbandziau pagaliau mano svajone issipilde-Kenwood chef'as
- Prikabinti failai
-
- index.jpg (7.86KiB)Peržiūrėta 10053 karus(ų)
-
- Kenwood-Chef-Classic-KM336-300x300.jpg (13.7KiB)Peržiūrėta 10052 karus(ų)
o cia visoms nemiegancioms arba besikavinanciom bandymo rezultatas- ' Pyragas prie kavos'
- Prikabinti failai
-
- SANY0171.JPG (48.21KiB)Peržiūrėta 10052 karus(ų)
Mmm... koks geras aparatas... Įtariu tokį turint nesinori iš virtuvės išeit
Sandrut, jau kokia fantastiška dovaną turi , ir aš tokios norėčiau
na taip, dovana super..... Klok kiek kainuoja
Nu dar tik vakar vakare tegavau, tai, Lina 13, nezinau ar cia norisi ar ne is virtuves iseit bet kad pyraga ismaisyt neuztruko ne 5 min. tai tas teisybe o ir pati pyrago tekstura visai kitokia gavosi, nei darant su rankiniu mikseriu..... Isia, apie sita aparaciuka as jau nuo pernai Kaledu svajojau, bet kad kaina baisi buvo... Bet dabar i darba uzveze ju keleta su nuolaida, tai 'teko' imt Tutsi, as uz savaji mokejau 215 euru.............
gera kaina...... ir as tokio laaaabai noreciau. Na gal ir as kada isigysiu.....
Aisku tutsi, kad labai norint isigysi o mano kita svajone, tik siuo metu tokia toooooooooooooolima, yra va sitas aparaciukas tik jo kaina prasideda nuo 1400 doleriu
- Prikabinti failai
-
- 500x_kenwood-cooking-chef2.jpg (43.8KiB)Peržiūrėta 10041 karus(ų)
su migdolu esenciija -danut, jei megsti, imk visaDanute rašė:as to pyrago noriu
o as nieko nenoriu, jau 6 puodus kavos per sia nakti istriubinau.... jei sirdis nesustos- gyvensiu.
Na sitas, jau ne mano kisenei.... net svajoti nedrystu apie toki.
tai ir ne mano kisenej, bet svajot gi nekainuojaTutsi rašė:o as nieko nenoriu, jau 6 puodus kavos per sia nakti istriubinau.... jei sirdis nesustos- gyvensiu.
o ko tu dabar tiek tos kavos pliumpi?????
Maniskis 'senas' jau- KM336 Classic chef.....
paziurek pas mus jo kokia kaina http://www.xnet.lt/index.php?zoomid=948 ... C+mikseris+
nu pas mus jis siaip kainuoja 279 eurai, bet ir tai pigiau gaunasi nei lt ohooooooo.... dabar dar kiek zinau amazon.co.uk vyksta ju ispardavimas, tai galima ir uz 172 poundus gaut...... nu bet lt kaip brangu.........Tutsi rašė:paziurek pas mus jo kokia kaina http://www.xnet.lt/index.php?zoomid=948 ... C+mikseris+
Tai dabar tik pyragais kvepes namai. Gerai butu tureti, gal Kaledu seniui jau dabar laiska rasyti
Kai manęs pasaulyje yra mažiau, tai daugiau pasaulio atsiranda manyje...''
nu aparatas tai zinokit super- ka tik skaniausiai bulviu kose netgi jame pasidaremNeri rašė:Tai dabar tik pyragais kvepes namai. Gerai butu tureti, gal Kaledu seniui jau dabar laiska rasyti
sandrut, superini aparata isigijei as irgi apie toki svajoju, bet kol dar mano senasisi kombainas gerai veikia tai tenkinuosi senuku.
-
- Naujokas
aksčiau neregėjau tokių daiktų https://www.dyl.lt/akcija/381/20lt-uz-4 ... -kamuoliai - gal kas apšvies ar yra naudos iš jų? pvz., skalbimo rutuliu, į kurį iš pradžių skeptiškai žiūrėjom, likom patenkinti. įdomu, kaip šita naujovė?
- Ramunė
- GURU
- Pliusai:736
- Susisiekti:
Skalbimo rutuliais labai dfžiaugiuosi, skalbia fantastiškai Manyčiau ir čia bus geras daiktas
Jie rimtai veikia? Čia ne reklaminis triukas?..
O kaip tu skalbi - normalioj automatinėj skalbimkėj?
O kaip tu skalbi - normalioj automatinėj skalbimkėj?
na demiu, tai jie tikrai neišskalbia- stebuklu nebuna
- Ramunė
- GURU
- Susisiekti:
Skalbiu automatinėj. O dėmes jie gerai išima visas, išskyrus žolės. Man tai neaktualu, bet pažįstama, kurios vyras ūkininkauja, sakė, kad net tepalines dėmes išskalbė, tik reikėjo 60 laipsnių temp.Dedu paprastai vieną, jei daugiau išsimurzinu kur darže ar virtuvėj - du. 45 laipsniukai - švarumėlis.
Eina sau...
Kažkaip nesitiki net
Kažkaip nesitiki net
- Ramunė
- GURU
- Susisiekti:
Ir aš netikėjau,niekada nebūčiau pirkusi, bet namuose turiu naujovių mėgėją...O aš pati labai nepatikli esu tom reklamom burbuliavau, kai vyras užsakė, net susidėjau visas sąskaitas, kad galėtume gražint . Bet jau 4 mėnesiai džiaugiuosi ir net nemąstau apie gražinimą Nežinau, kaip ten apie ekologiją, bet dėl pinigų, išleistų milterliams ir skalavimo skysčiui - visiškai sutinku - tauposi ir netgi labai
-
- Naujokas
vakar PC kol laukiau žmonos, parimau prie prieskonių lentynos - akis užkliuvo už senos geros, bet lyg ir naujos vegetos. pažiūrėjau į sudėtį, namie dar panaršiau po internetą - visai gerai žiūriu vertinama - http://www.sveikasvaikas.lt/spring/product?id=6357010. šeimyna pabandys artimiausiu metu, o gal kažkas jau išbandęs?
Vegeta ir sultinių kubelius pradėjo gaminti be natrio glutamato, tai irgi pirkausi...tiesiog reiks skaityt sudėtis.valgytojas rašė:vakar PC kol laukiau žmonos, parimau prie prieskonių lentynos - akis užkliuvo už senos geros, bet lyg ir naujos vegetos. pažiūrėjau į sudėtį, namie dar panaršiau po internetą - visai gerai žiūriu vertinama - http://www.sveikasvaikas.lt/spring/product?id=6357010. šeimyna pabandys artimiausiu metu, o gal kažkas jau išbandęs?
Kokios firmos jie?Turejau kur pukus nuima,tai ismeciau,todel turbut ne visu gamybu veiksmingi yraRamunė rašė:Ir aš netikėjau,niekada nebūčiau pirkusi, bet namuose turiu naujovių mėgėją...O aš pati labai nepatikli esu tom reklamom burbuliavau, kai vyras užsakė, net susidėjau visas sąskaitas, kad galėtume gražint . Bet jau 4 mėnesiai džiaugiuosi ir net nemąstau apie gražinimą Nežinau, kaip ten apie ekologiją, bet dėl pinigų, išleistų milterliams ir skalavimo skysčiui - visiškai sutinku - tauposi ir netgi labai