Ai, žinai, Lilina, gal 200 lt ir apsimokės, kai tiek duonos neteks džiūvėsėiais paversti ir vis pirkti šviežios. Bet kas, kas pratęsia produktų laikymo laiką - pinigų taupymas, manau.
Aš šiandien už danties plombavimą sumokėjau 130 lt. Ten buvo tiesiog plombos gabaliuks atskilęs, tai penkiolika minučių pagrežė ir užlipdė - ir va, še tau kokia sumelė... Tai tavo duoninė pigiau kaip du dantukai kainuoja...
Arba va pasižiūrėjau, už kiek galima Vichy vandens parke pasilinksmint... Tai tavo duoninė pigesnė negu du nuėjimai dviese.
Arba kai pagalvoji apie viešbučio nuomą... Tavo duoninė - viena naktis vienam asmeniui neblogam trijų žvaigždučių viešbučio kambary. Taigi, už tokius pinigus taip paprasta oro prisipirkti, o tu bent daiktą turi.
Pridėsiu dar vieną palyginimą: trumpa profesionali fotosesija kainuoja kaip tavo duoninė... o koks nos vestuvių fotografavimas - dar brangesnis. Tad gali nebenerimauti

Aš turiu išorinį diską už 500 - irgi ne itin taupus pirkinys... arba va prieš metus suknelę nusipirkau kaip dvi tavo duoninės... O jeigu kokiu apatinio trikotažo kompektėliu pasilepint - gaunasi dar viena tokia duoninė...
Visi malonūs daiktai brangiai kainuoja.

Turėk tą duoninę ir džiaukis. Prabangūs daiktai teikia jaukumo ir tokio smagaus pasitikėjimo savimi "aš galiu sau tai leisti". Nusipirkai - ir mėgaukis