Virtuves įranga ir įrankiai
Moderatorius:duziki
Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
- Lilina
- Virtuozas
- Pliusai:101
Dizainas dizainui nelygus. kai tokios lietos formos iš plastiko, tai nelabai pats sumeistrausi. Nebent iš papje maše lipdysi O šiaip tai visko gi prigalvoti galima, tik fantazijos turėk Matei kokius papuošimus panos meistrauja "turgelyje" ?
Re: Virtuves įranga ir įrankiai
Taigi taigi, kad moteriškės nesnaudžia, bet tada išvis kainą užsikelia (jei nusprendžia parduoti), nes vis dėlto tai rankų darbas. Aš aišku pritariu, nes rankomis daryti tokius stebuklus iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti lengva, ai kas čia tokio, nieko nėra išlankstyt, bet kai pabandai, tai pamatai, kad bais daug laiko atima, ir jėgų, be abejo.
- la major
- Gurmanas
- Pliusai:43
- Susisiekti:
Nu nežinau, aš tai pirkdama Akselės ir Pyp papuošalus labai maloniai nustebinta kainom buvau. Nelygink su kokio Kalvarijų turgelio pobriakuškėm, palygink su Ibero ar Accesorize kainom - tai merginos galėtų kaip už rankų darbą ir daugiau prašyt. Juk papuošalai - unikalūs ir kokybiški. O dar pažiūrėk "Jūratės akmenėlių" už kokią kainą įsigysi. Be to, medžiagos taip pat kainuoja - sidabras, karoliukai. Manau, medžiagos sudaro daugiau kaip pusę tos prašomos kainos... Žodžiu, man tai neatrodo per brangu - nori gero papuošalo, reikia ir mokėti...
Paskutinį kartą redagavo la major 02 Sau 2009, 22:16, redaguota 1 kartą(us).
pritariu, tikrai ne brangininkes
Čia jums po blatu
- la major
- Gurmanas
- Pliusai:43
- Susisiekti:
Ne, Živilyt, čia visoms vienodai, nes ir forume jos kainas paskelbia.
sveiki. nusipirkau Rondell puodą. bet kažkaip panaudojus iš vidaus puodas įgavo vaivorikštinį atspalvį. tas atspalvis ant dugno matosi. noriu paklaust ar nieko blogo gaminamam maistui nuo to ir ar puodas nera pagamintas iš kokio nors nuodingo(netinkamo metalo)? iš anksto ačiū
Tikrai nemanau,kad kas blogo,mano puodai po indaplovės blizgalų irgi vaivorykšte spindi
Sveiki visi Kokią patartumėte pirkti vaflinę? Gal yra atsiliepimų apie kurią nors firmą ar modelį?
man kolkas vis dar tebetarnauja sovietine rusu gamybos Bet musu mergynos tikrai turi ir kazka patars
labai geros vaflines yra tefal, o jei nori pigesnes tai labai gera firmos clatronik, greita vafliukai kepa
- Forelle
- Virtuozas
- Pliusai:689
- Susisiekti:
Turiu Boman, irgi gerai kepa, kol kas nesiskundžiu
- Lilina
- Virtuozas
- Pliusai:101
Pas mane irgi Bomann...kepu ir vafliukus ir blynus joje
- lanna
- Patyręs dalyvis
- Pliusai:18
- Susisiekti:
vafliu keptuve,kepa storus vaflius
- Prikabinti failai
-
- DSC00484.JPG (88.92KiB)Peržiūrėta 12226 karus(ų)
- Kristinuska
- Gurmanas
- Pliusai:7
- JolantaDaruliene
- Gurmanas
- Pliusai:166
Reiks paieskot sendaikciu turguj, nors kolkas maciau tik paprastu vafliu keptuva
tutsi ar nusipirkai garu puoda,cia senai rasei bet gal dar neturi,si menesi yra akcija tupervaryje garu puodas uz 219lt.bet gamink mikrobangeje,tas puodas idetas i zurnala tavo vaikas,nes apsaugotas nuo spinduliu mikrobanges.
kai noriu virti ant garu, naudojuosi berghofo puodu, kito nepirksiu, nes maniskiams taip ruostas maistas nepatinka
kad man kas taip skaniai gamintu valgyti kaip tu tai ir man nereiketu garu puodo,o ji pirkau todel kad greit galima per 25min.padaryti valgyti,o kai padarau gera padaza tai skani vistiena garuose