tai ka daryti,jai as nelabai megstu paprikosavinuke rašė:tutsi, nekeisk paprikos ji super skoni duoda
Receptai su sojos mėsa
KMYNINIAI SOJŲ KEPSNELIAI
250g sojų faršo
kelios stiklinės vandens
vištienos sultinio kubelis
3 šaukštai bulvių krakmolo
4 šaukštai majonezo
alyvuogių aliejaus
kmynų
petražolių, druskos, juodųjų pipirų
garnyrui:
150g ryžių
žiedinių kopūstų
brokolių
morka
petražolių, aliejaus druskos
Užvirkite vandenį, į jį sutrupinkite sultinio kubelį ir įberkite sojas. Mirkykite apie pusvalandį, tada nukoškite ir palikite apdžiūti. Krakmolą sumaišykite su majonezu, gardinkite sukapotomis šviežiomis petražolėmis, nuplikytais kmynais, juodaisiais kmynais ir sūdykite. Masę sumaišykite su sojų faršu. Kabinkite šaukštu, dėkite į karštą aliejų ir iškepkite kepsnelius. Laikykite šiltai kol paruošite garnyrą.
Išvirkite ryžius. Burokine tarka sutarkuokite morkas, susmulkinkite petražoles. Į karštą aliejų berkite morkų tarkius ir petražoles. Kepkite, kol suminkštės, tada dėkite virtus ryžius ir švelniai paskrudinkite. Brokolius ir žiedinius kopūstus apvirkite sūdytame vandenyje.
250g sojų faršo
kelios stiklinės vandens
vištienos sultinio kubelis
3 šaukštai bulvių krakmolo
4 šaukštai majonezo
alyvuogių aliejaus
kmynų
petražolių, druskos, juodųjų pipirų
garnyrui:
150g ryžių
žiedinių kopūstų
brokolių
morka
petražolių, aliejaus druskos
Užvirkite vandenį, į jį sutrupinkite sultinio kubelį ir įberkite sojas. Mirkykite apie pusvalandį, tada nukoškite ir palikite apdžiūti. Krakmolą sumaišykite su majonezu, gardinkite sukapotomis šviežiomis petražolėmis, nuplikytais kmynais, juodaisiais kmynais ir sūdykite. Masę sumaišykite su sojų faršu. Kabinkite šaukštu, dėkite į karštą aliejų ir iškepkite kepsnelius. Laikykite šiltai kol paruošite garnyrą.
Išvirkite ryžius. Burokine tarka sutarkuokite morkas, susmulkinkite petražoles. Į karštą aliejų berkite morkų tarkius ir petražoles. Kepkite, kol suminkštės, tada dėkite virtus ryžius ir švelniai paskrudinkite. Brokolius ir žiedinius kopūstus apvirkite sūdytame vandenyje.