Bulviakasis atėjo
Re: Bulviakasis atėjo
Labai idomus receptukas Reiks mamai pagaminti, nes lazanija jai nepatinka, bet kadangi ji yra bulvinė, manau šita patiks
- Kristinuska
- Gurmanas
- Pranešimai: 1525
- Užsiregistravo: 16 Rgp 2007, 16:51
- Pliusai: 7
- Miestas: Kaunas
Re: Bulviakasis atėjo
Oho kokiu skaniu valgiu pridejot Man tai po bulviakasio sikine skauda, tai nieko negaminu
Love is in the air
Re: Bulviakasis atėjo
ir pyragas ir lazanija super, bet vat ka reiskia laukti, tempti guma.... as apkepa gariau ir panasus i nicoles lazanija matyt mes kokios telepates
- Isia
- Virtuozas
- Pranešimai: 2235
- Užsiregistravo: 29 Geg 2007, 23:22
- Pliusai: 41
- Miestas: svetimas kraštas
Re: Bulviakasis atėjo
na,aš kuklu, ir elementaru patiekaliuką įkelsiu žinau, kad ne kartą ir ne du esat gaminusios visos šeimininkės tai namuose, bet vis tiek- šviežias bulvių sezonas priminsiu kaip kam apie šitą skanumyną, kam patinka
BULVINIAI VĖDARAI
apie 1 kg bulviu.
didelis svogūnas,
krapai, pipirai, druska, truputėli česnako, prieskonių bulvėms.
šalto rūkymo lašinių.
aliejaus.
Storųjų kiaulių žarnų.
2-3 kiaušiniai.
Bulves nulupti, sutarkuoti. Atskirai lašinukus supjausčius kuo smulkiau, pakepinti keltuvėje kartu su svogūnu. Į tarkius įmušti kiaušinius, supilti paspirgintus lašinukus, sudėti norimus prieskonius. Paruošta masę prikimšti žarnas. Aš žarnų galiukus susukau ant dantų krapštukų. Kepti skardoje, įpylus aliejaus.
Valgyti su mėgstamu padažu. Aš mėgavaus su spirgučiais ir kaimiška giretine
SKANAUS
BULVINIAI VĖDARAI
apie 1 kg bulviu.
didelis svogūnas,
krapai, pipirai, druska, truputėli česnako, prieskonių bulvėms.
šalto rūkymo lašinių.
aliejaus.
Storųjų kiaulių žarnų.
2-3 kiaušiniai.
Bulves nulupti, sutarkuoti. Atskirai lašinukus supjausčius kuo smulkiau, pakepinti keltuvėje kartu su svogūnu. Į tarkius įmušti kiaušinius, supilti paspirgintus lašinukus, sudėti norimus prieskonius. Paruošta masę prikimšti žarnas. Aš žarnų galiukus susukau ant dantų krapštukų. Kepti skardoje, įpylus aliejaus.
Valgyti su mėgstamu padažu. Aš mėgavaus su spirgučiais ir kaimiška giretine
SKANAUS
- Prikabinti failai
-
- P1160946.JPG (57.62 KiB) Peržiūrėta 9156 karus(ų)
-
- P1160947.JPG (62.61 KiB) Peržiūrėta 9156 karus(ų)
Re: Bulviakasis atėjo
Jetus, kaip užsinorėjau vėdarų su pienu
- Isia
- Virtuozas
- Pranešimai: 2235
- Užsiregistravo: 29 Geg 2007, 23:22
- Pliusai: 41
- Miestas: svetimas kraštas
Re: Bulviakasis atėjo
nzn net ka tas kiausinis priduoda. Darau taip,kaip pas mus visada darydavo. Mase panasiai kaip kugeliui Tai kai valgiau ir man truko pieno, buvau pamirsus nusipirkti
- Isia
- Virtuozas
- Pranešimai: 2235
- Užsiregistravo: 29 Geg 2007, 23:22
- Pliusai: 41
- Miestas: svetimas kraštas
Re: Bulviakasis atėjo
vadinas, tutsi, naudoji labai geras bulveles
- Isia
- Virtuozas
- Pranešimai: 2235
- Užsiregistravo: 29 Geg 2007, 23:22
- Pliusai: 41
- Miestas: svetimas kraštas
Re: Bulviakasis atėjo
BULVIŲ IR MORKŲ APKEPAS
apie 500 g bulvių,
4 vidutinės morkos,
3 kiaušiniai,
4 šaukštai maltų džiūvėsių,
2 šaukštai margarino,
aliejaus formai patepti,
1 šaukštelis cukraus,
imbiero, druskos.
Nuskustas morkas,nuplauti, sutarkuoti ir išvirti pasūdytame vandenyje (apie 3 stiklinės vandens),ataušinti nuovire. Nuskusti bulves,nuplauti,sutarkuoti (jei susidarys daug skysčių-nusunkti),išmaišyti su tryniais, maltais džiuvesėliais, druska, cukrumi, imbieru, margarinu, ir morkomis su nuoviru. Baltymus standžiai išplakti ir atsargiai išmaišyti su mase. Viską perdėti į aliejumi išteptą karščiui atsparų indą ir apie 1 val kepti orkaitėje. Apkepą patiekti su žaliomis salotomis.
Gan vegetariškas patiekaliukas. Geriausia morkas ir bulves tarkuoti per bulvine tarką. Šį kart tarkavau per smulkia burokinę tarką, nes elektrinės tarkos neturiu, tik rankines pas mane , ir po vėdarų darymo man dar pirštai nesugiję
Gal kam patiks
SKANAUS
apie 500 g bulvių,
4 vidutinės morkos,
3 kiaušiniai,
4 šaukštai maltų džiūvėsių,
2 šaukštai margarino,
aliejaus formai patepti,
1 šaukštelis cukraus,
imbiero, druskos.
Nuskustas morkas,nuplauti, sutarkuoti ir išvirti pasūdytame vandenyje (apie 3 stiklinės vandens),ataušinti nuovire. Nuskusti bulves,nuplauti,sutarkuoti (jei susidarys daug skysčių-nusunkti),išmaišyti su tryniais, maltais džiuvesėliais, druska, cukrumi, imbieru, margarinu, ir morkomis su nuoviru. Baltymus standžiai išplakti ir atsargiai išmaišyti su mase. Viską perdėti į aliejumi išteptą karščiui atsparų indą ir apie 1 val kepti orkaitėje. Apkepą patiekti su žaliomis salotomis.
Gan vegetariškas patiekaliukas. Geriausia morkas ir bulves tarkuoti per bulvine tarką. Šį kart tarkavau per smulkia burokinę tarką, nes elektrinės tarkos neturiu, tik rankines pas mane , ir po vėdarų darymo man dar pirštai nesugiję
Gal kam patiks
SKANAUS
- Prikabinti failai
-
- P1160965.JPG (53.01 KiB) Peržiūrėta 9125 karus(ų)
-
- P1160971.JPG (56.86 KiB) Peržiūrėta 9125 karus(ų)
Re: Bulviakasis atėjo
tai v aka reiskia namines bulves, o as kai su pirktinem, tai turiu butinai det kiausiu, nes kitaip kiekoki tokie kaip guminiai gaunasi. as uzvakar kepiau tai su cukinija, bet ka zinau tokie idomau sskonio vedarai gavosiTutsi rašė:tai, kad ji pas mane ir taip per minksta buna
Re: Bulviakasis atėjo
kaip skanu.
Re: Bulviakasis atėjo
Ir i vedarus ir i plokstaini visad musu kiausa,ne tiek del minkstumo,kiek del"glitumo",o man jis patinka tokia"slapesne tesla"!
Daida,verta isbandyti-tikrai skanu!Tik jei vyresnis zmogus-mazink kario del astrumo.
Velia,mane(toli nuo namu)tiek prigundei savo receptukais,kad o-jo joj
O toki kaip ir tavo bulviu-morku apkepa,daznai kepu,bet niekad tarkuotu morku neverdu,jas tiesiog itarkuoju i bulves(smulkiai,ne brokine)ir gaunas toks geltonas ir skanus,kaip baumkuchenas su 20 kiausiniu Ir tau taip patariu,nes tarkuotos ir isvirtos,jei nupili nenaudodasma to nuoviro,netenka daug savo vitaminu ir skonio savybiu.Kadangi tu ji vartoji,tai ar nebutu paprasciau tiesiog tas morkas itarkuoti i bendrus tarkius? :roll:Nors gal as ir neteisi,galbut tai visai skirtingi patiekalo skoniai?
Daida,verta isbandyti-tikrai skanu!Tik jei vyresnis zmogus-mazink kario del astrumo.
Velia,mane(toli nuo namu)tiek prigundei savo receptukais,kad o-jo joj
O toki kaip ir tavo bulviu-morku apkepa,daznai kepu,bet niekad tarkuotu morku neverdu,jas tiesiog itarkuoju i bulves(smulkiai,ne brokine)ir gaunas toks geltonas ir skanus,kaip baumkuchenas su 20 kiausiniu Ir tau taip patariu,nes tarkuotos ir isvirtos,jei nupili nenaudodasma to nuoviro,netenka daug savo vitaminu ir skonio savybiu.Kadangi tu ji vartoji,tai ar nebutu paprasciau tiesiog tas morkas itarkuoti i bendrus tarkius? :roll:Nors gal as ir neteisi,galbut tai visai skirtingi patiekalo skoniai?
Re: Bulviakasis atėjo
Bulviakasio bandeles
(apie 25-30 vnt.)
Reikes:
700 g.bulviu
4 a.s.druskos
1 v.s.dz.mieliu
120 ml.bulviu nuoviro
1 v.s.alyvu aliejaus
260 g.nesijotu kv.miltu
400 g.miltu(Typ 405)
4 v.s.linu semenu,sulegrazu ir t.t.(as naudojau kmynus)
miltu pabarstymui
Eiga:
Isvirtas pasudytas bulves sugrusti(pasilikti bulviu nuoviro!).Seklas(kurias naudosit)-pamirkyti.Mieles pabrinkinti siltam bulviu nuovire.Tada supilti i bulviu kose mieliu tirpala,alieju,miltus,nusunktus grudus ar seklas ir 2 a.s.druskos.Pirmas pora min.letai permaisyti,o apie 10 min.intensyviai minkyti,kol is kietos ir trapios teslos pasidarys minksta ir dregna,bet ne kibi.(pasireguliuokit-arba plius miltu,arba vandens)zdengti dubeni ir pastatyti siltai 30 min.pakilti teslai.Tesla perminkyti,suformuoti bandeles,leisti dar pakilti,apiberti miltais(ypac i suskilinejusias vageles)
Kepti 185-190 laipsniu temperaturoje apie 40 min.Butinai idekit indeli su vandeniu,kad bandeles gautu garo ir neissausetu.Iskepus,po 20 min.galima bandeles pjaustyti pusryciams ar vakarienei [attachment=0]DSCN3003.JPG[/attachment
(apie 25-30 vnt.)
Reikes:
700 g.bulviu
4 a.s.druskos
1 v.s.dz.mieliu
120 ml.bulviu nuoviro
1 v.s.alyvu aliejaus
260 g.nesijotu kv.miltu
400 g.miltu(Typ 405)
4 v.s.linu semenu,sulegrazu ir t.t.(as naudojau kmynus)
miltu pabarstymui
Eiga:
Isvirtas pasudytas bulves sugrusti(pasilikti bulviu nuoviro!).Seklas(kurias naudosit)-pamirkyti.Mieles pabrinkinti siltam bulviu nuovire.Tada supilti i bulviu kose mieliu tirpala,alieju,miltus,nusunktus grudus ar seklas ir 2 a.s.druskos.Pirmas pora min.letai permaisyti,o apie 10 min.intensyviai minkyti,kol is kietos ir trapios teslos pasidarys minksta ir dregna,bet ne kibi.(pasireguliuokit-arba plius miltu,arba vandens)zdengti dubeni ir pastatyti siltai 30 min.pakilti teslai.Tesla perminkyti,suformuoti bandeles,leisti dar pakilti,apiberti miltais(ypac i suskilinejusias vageles)
Kepti 185-190 laipsniu temperaturoje apie 40 min.Butinai idekit indeli su vandeniu,kad bandeles gautu garo ir neissausetu.Iskepus,po 20 min.galima bandeles pjaustyti pusryciams ar vakarienei [attachment=0]DSCN3003.JPG[/attachment
- Prikabinti failai
-
- DSCN3003.JPG (98.15 KiB) Peržiūrėta 9111 karus(ų)
Re: Bulviakasis atėjo
Pasiūlysiu ir aš vieną receptą
BULVINIAI ČEBUREKAI SU OBUOLIAIS
Reikės:
800 g bulvių
2 kiaušinių
miltų tiek, kad tešla neliptų prie rankų
4-5 didesnių obuolių
4-5 šaukštų cukraus
150g grietinės
1 a.š. cinamono
sviesto
druskos
Bulves išvirti su lupenomis ir nulupti. Gerai atvėsusias sutarkuoti (aš tarkavau burokine tarka). Sudėti miltus, kiaušinius, pasūdyti. Išmaišyti tešlą, iškočioti maždaug 0,5 cm storio, išpjauti norimo dydžio apvalius paplotėlius.
Pasiruošti obuolių įdarą: obuolius nulupti, supjaustyti skiltelėmis, sumaišyti su cukrumi, grietine, cinamonu. Galima įdėti ir razinų, kam patinka. Obuolius dėti ant bulvinių paplotėlių, sulenkti, kraštus truputį užspausti. Čeburekus dėti ant skardos, išklotos kepimo popieriumi, apdėti sviesto gabalėliais. Kepti 190-200 laipsnių temp apie 45-50 min
BULVINIAI ČEBUREKAI SU OBUOLIAIS
Reikės:
800 g bulvių
2 kiaušinių
miltų tiek, kad tešla neliptų prie rankų
4-5 didesnių obuolių
4-5 šaukštų cukraus
150g grietinės
1 a.š. cinamono
sviesto
druskos
Bulves išvirti su lupenomis ir nulupti. Gerai atvėsusias sutarkuoti (aš tarkavau burokine tarka). Sudėti miltus, kiaušinius, pasūdyti. Išmaišyti tešlą, iškočioti maždaug 0,5 cm storio, išpjauti norimo dydžio apvalius paplotėlius.
Pasiruošti obuolių įdarą: obuolius nulupti, supjaustyti skiltelėmis, sumaišyti su cukrumi, grietine, cinamonu. Galima įdėti ir razinų, kam patinka. Obuolius dėti ant bulvinių paplotėlių, sulenkti, kraštus truputį užspausti. Čeburekus dėti ant skardos, išklotos kepimo popieriumi, apdėti sviesto gabalėliais. Kepti 190-200 laipsnių temp apie 45-50 min
- Prikabinti failai
-
- 009.JPG (43.61 KiB) Peržiūrėta 9110 karus(ų)
- Isia
- Virtuozas
- Pranešimai: 2235
- Užsiregistravo: 29 Geg 2007, 23:22
- Pliusai: 41
- Miestas: svetimas kraštas
Re: Bulviakasis atėjo
na saunus jusu patiekaliukai merginos
Nicole, aciu uz patarimus, kita kart tikrai pasinaudosiu ir darysiu taip,kaip nurodei
Nicole, aciu uz patarimus, kita kart tikrai pasinaudosiu ir darysiu taip,kaip nurodei
Re: Bulviakasis atėjo
Wau,Erikiux,kokios gerybes! Butinai isbandysiu!
Isia,as tau nenurodziau,tik pasitariau pati su savim
Isia,as tau nenurodziau,tik pasitariau pati su savim
- Tutsi
- Site Admin
- Pranešimai: 35795
- Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
- Pliusai: 794
- Miestas: Aukštaitijoje
Re: Bulviakasis atėjo
skanus ceburekiukas buvo (nepamirskite deti savo korteles prie nuotraukos)
Re: Bulviakasis atėjo
Švilpikai su vištiena
Labai minkšti ir purūs švilpikai.
15 vidutinio dydžio bulvių,
Virta vištos krūtinėlė arba ketvirtis,
2 kiaušiniai,
Stiklinė miltų,
Vištienos prieskonių, maltų juodųjų pipirų, druskos.
Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje. Tuomet jas sumalkite su vištiena, sumaišykite su plaktais kiaušiniais, prieskoniais, druska ir gerai išmaišykite. Miltų dėkite tiek, kad tešlą galėtumėte formuoti. Iš tešlos formuokite ritinėlius, juos suplokite ir supjaustykite rombais. Kepkite karštame aliejuje ant nekaitrios ugnies. Patiekite su norimu padažu.
Labai minkšti ir purūs švilpikai.
15 vidutinio dydžio bulvių,
Virta vištos krūtinėlė arba ketvirtis,
2 kiaušiniai,
Stiklinė miltų,
Vištienos prieskonių, maltų juodųjų pipirų, druskos.
Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje. Tuomet jas sumalkite su vištiena, sumaišykite su plaktais kiaušiniais, prieskoniais, druska ir gerai išmaišykite. Miltų dėkite tiek, kad tešlą galėtumėte formuoti. Iš tešlos formuokite ritinėlius, juos suplokite ir supjaustykite rombais. Kepkite karštame aliejuje ant nekaitrios ugnies. Patiekite su norimu padažu.
Paskutinį kartą redagavo Siesta 26 Rgs 2010, 20:42, redaguota 1 kartą(us).
Re: Bulviakasis atėjo
Švilpikai su švelniu padažu
Labai skanūs švilpikai, atšalę primena varškinius pyragėlius.
10 virtų bulvių,
200 g varškės,
2 kiaušiniai,
4 dideli šaukštai miltų,
2 šaukštai krakmolo,
truputis druskos, keli mėtų lapeliai.
Virtas bulves sumalti, sudėti pertrintą varškę, krakmolą, miltus, išplaktus kiaušinius, druską, susmulkintus mėtų lapelius. Viską gerai išmaišyti, masė neturi lipti prie rankų. Pabarstyti ant stalo miltus ir formuoti norimo dydžio švilpikus. Sudėti į aliejumi išteptą skardą, aptepti plaktu kiaušiniu ir 170 laipsnių karščio orkaitėje kepti apie 20 min. arba kepti įkaitintame aliejuje ant silpnos ugnies.
Padažui - 100 g grietinės ir valgomą šaukštą sviesto pašildyti iki vientisos masės. Druskos - pagal skonį.
Labai skanūs švilpikai, atšalę primena varškinius pyragėlius.
10 virtų bulvių,
200 g varškės,
2 kiaušiniai,
4 dideli šaukštai miltų,
2 šaukštai krakmolo,
truputis druskos, keli mėtų lapeliai.
Virtas bulves sumalti, sudėti pertrintą varškę, krakmolą, miltus, išplaktus kiaušinius, druską, susmulkintus mėtų lapelius. Viską gerai išmaišyti, masė neturi lipti prie rankų. Pabarstyti ant stalo miltus ir formuoti norimo dydžio švilpikus. Sudėti į aliejumi išteptą skardą, aptepti plaktu kiaušiniu ir 170 laipsnių karščio orkaitėje kepti apie 20 min. arba kepti įkaitintame aliejuje ant silpnos ugnies.
Padažui - 100 g grietinės ir valgomą šaukštą sviesto pašildyti iki vientisos masės. Druskos - pagal skonį.
- JolantaDaruliene
- Gurmanas
- Pranešimai: 1138
- Užsiregistravo: 23 Rgs 2007, 18:59
- Pliusai: 166
- Miestas: Ukmerge ir Norvegija
Re: Bulviakasis atėjo
Oho kiek receptuku atsirado sanuoles merginos
Re: Bulviakasis atėjo
Rudeninė bulvių košė
Bulvės (800 g.)
Voveraitės (0,5 l.)
Rūkyt šoninė (150 g.)
Pienas (100 ml.)
Sviestas (25 .)
Druska
Bulves nulupame ir verdame pasūdytame. Kai išverda, vandenį nupilame, supilame pieną, dedame sviestą ir viską dar kartą užverdame. Sutriname bulvių košę. Grybus nuplauname, jei reik supjaustome, išverdam. Dedame i keptuvę pjaustytą šoninę, grybus ir pakepinam. Kas mėgsta, kartu pakepinam ir svogūną. Į dubenėlius dedame bulvių košę ir užpilame rybukais su šonine. Ir skanu ir sotu. Gardaus
Bulvės (800 g.)
Voveraitės (0,5 l.)
Rūkyt šoninė (150 g.)
Pienas (100 ml.)
Sviestas (25 .)
Druska
Bulves nulupame ir verdame pasūdytame. Kai išverda, vandenį nupilame, supilame pieną, dedame sviestą ir viską dar kartą užverdame. Sutriname bulvių košę. Grybus nuplauname, jei reik supjaustome, išverdam. Dedame i keptuvę pjaustytą šoninę, grybus ir pakepinam. Kas mėgsta, kartu pakepinam ir svogūną. Į dubenėlius dedame bulvių košę ir užpilame rybukais su šonine. Ir skanu ir sotu. Gardaus
- Prikabinti failai
-
- HPIM3341 [640x480].JPG (51.08 KiB) Peržiūrėta 9075 karus(ų)
-
- HPIM3343 [640x480].JPG (78.6 KiB) Peržiūrėta 9075 karus(ų)
Re: Bulviakasis atėjo
Idaryto farso vyniotinis su raudonelio bulvytem
(kepsni galima keisti i ka norit,bet sios bulvytes-super!)
Farsui:
2 ned.bulkutes(as niekad nededu)
500 g.farso
1 svogunas(cesnako sk.)
1 kiausinis
4 v.s.tark.parmezano(sikart dejau papr.tark.surio)
150 g.rukyto kumpio plonu juosteliu
druskos,pipiru,paprikos,ciobrelio
Idarui:
1 raud.paprika
1 ind.alyvuogiu
1 pak.avies surio(feta,mozarella)
(kadangi neturejau,dejau feta,kas nemegsta paprikos,del spalvos keiskit morkom,zirneliais,kukuruzais,dz.pomidorais ir t.t.)
Bulvytems:
800g.bulviu
2 v.s.alyvuogiu aliejaus
1 v.s.raudonelio(taip pat skanu ir su ciobreliais ar estragonu)
druskos,pipiru,truputi sviesto uztarkavimui
Eiga:
Pasiruosti farsa su sudedamom dalim,isploti blyna ant maistines pleveles(tik ne per plonai,nes suplys).Susipjaustyti kubeliais idaro indigrientus,gerai ismaisyti ir uzkloti sluoksniu ant farso,paliekant apie 2 cm.krastus laisvus.Su maistines pleveles pagalba susukti vyniotini ir apspausti krastus.Vyniotini palengva nuridenti nuo pleveles ant alyvu aliejum isteptos skardos centra,uzkloti kumpio juostelem pilnai,kampucius pakisti po vyniotiniu.
Bulves gerai nuplauti ir su lupynom supjaustyti i 1 cm.skilteles.Apibarstyti prieskoniais.Kepsni kepti 200 laipsniu t.apie 45 min.Po 10 min.aplink paskleisti bulvytes.Jei bulvytes norit apskrudunti,pridenkit kepsni alufolija ir dar pakepinkit bulves.Labai tinka tzatziki padazas.Skanaus!
(kepsni galima keisti i ka norit,bet sios bulvytes-super!)
Farsui:
2 ned.bulkutes(as niekad nededu)
500 g.farso
1 svogunas(cesnako sk.)
1 kiausinis
4 v.s.tark.parmezano(sikart dejau papr.tark.surio)
150 g.rukyto kumpio plonu juosteliu
druskos,pipiru,paprikos,ciobrelio
Idarui:
1 raud.paprika
1 ind.alyvuogiu
1 pak.avies surio(feta,mozarella)
(kadangi neturejau,dejau feta,kas nemegsta paprikos,del spalvos keiskit morkom,zirneliais,kukuruzais,dz.pomidorais ir t.t.)
Bulvytems:
800g.bulviu
2 v.s.alyvuogiu aliejaus
1 v.s.raudonelio(taip pat skanu ir su ciobreliais ar estragonu)
druskos,pipiru,truputi sviesto uztarkavimui
Eiga:
Pasiruosti farsa su sudedamom dalim,isploti blyna ant maistines pleveles(tik ne per plonai,nes suplys).Susipjaustyti kubeliais idaro indigrientus,gerai ismaisyti ir uzkloti sluoksniu ant farso,paliekant apie 2 cm.krastus laisvus.Su maistines pleveles pagalba susukti vyniotini ir apspausti krastus.Vyniotini palengva nuridenti nuo pleveles ant alyvu aliejum isteptos skardos centra,uzkloti kumpio juostelem pilnai,kampucius pakisti po vyniotiniu.
Bulves gerai nuplauti ir su lupynom supjaustyti i 1 cm.skilteles.Apibarstyti prieskoniais.Kepsni kepti 200 laipsniu t.apie 45 min.Po 10 min.aplink paskleisti bulvytes.Jei bulvytes norit apskrudunti,pridenkit kepsni alufolija ir dar pakepinkit bulves.Labai tinka tzatziki padazas.Skanaus!
- Prikabinti failai
-
- DSCN3028.JPG (92.18 KiB) Peržiūrėta 9062 karus(ų)