Sriubos
Moderatorius: Tutsi
Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
Re: Sriubos
O pas mane kopustiene siandien buvo..........Jamu barscius
TIK TIKRAS DRAUGAS SUPRANTA APIE KA TU TYLI
Re: Sriubos
Gal cibulynes kas uzsimanet?
- Prikabinti failai
-
- 8.JPG (55.62 KiB) Peržiūrėta 11037 karus(ų)
TIK TIKRAS DRAUGAS SUPRANTA APIE KA TU TYLI
Re: Sriubos
Geras reikalas cia!
Re: Sriubos
Paskutinį kartą redagavo sandruca 20 Sau 2013, 01:07, redaguota 1 kartą(us).
Re: Sriubos
nu ale ta Sandruca
gerai, man daugiau liks
gerai, man daugiau liks
Re: Sriubos
tai,kad as jos irgi nelabai supratau jei neklystu,kazkada ta sriuba jai buvo bene nr.1DanuteL rašė:nu ale ta Sandruca
Re: Sriubos
tai va, kad kazkada buvo.... pries gerus pora menesiuku vienam restorane uzsisakiau, skaniai pavalgiau, o po to visa nakti tulike praleidau nuo to karto kaip uzsiriso viskas, net pagalvot apie tokia sriuba negaliuNicole rašė:tai,kad as jos irgi nelabai supratau jei neklystu,kazkada ta sriuba jai buvo bene nr.1DanuteL rašė:nu ale ta Sandruca
bet tikrai nenoriu nieko izeist
Re: Sriubos
Oi po tokiu dalyku, tai tikrai ilgam uzsirisa...
- Isia
- Virtuozas
- Pranešimai: 2235
- Užsiregistravo: 29 Geg 2007, 23:22
- Pliusai: 41
- Miestas: svetimas kraštas
Re: Sriubos
AAAAAAŠŠŠŠŠŠ norius cibulinėėėėės
Re: Sriubos
Noriu tos sriubytes!!!
Re: Sriubos
oi kaip rugsteles uzsimaniau
Re: Sriubos
Siandien pas mus labai lengvai ir greit pagaminama
PIEVAGRYBIU SRIUBA
Svogunas,
Morka,
Vermiseliu gera sauja,
Zirneliu konservuotu 200 gr,
Pievagrybiu pagal nora,
Lauro lapelis,
druskos,pipiru,
Petrazoliu,
Bulviu 2-3 vnt,
Buljono.
PIEVAGRYBIU SRIUBA
Svogunas,
Morka,
Vermiseliu gera sauja,
Zirneliu konservuotu 200 gr,
Pievagrybiu pagal nora,
Lauro lapelis,
druskos,pipiru,
Petrazoliu,
Bulviu 2-3 vnt,
Buljono.
- Prikabinti failai
-
- 9.JPG (51.08 KiB) Peržiūrėta 10888 karus(ų)
TIK TIKRAS DRAUGAS SUPRANTA APIE KA TU TYLI
- Tutsi
- Site Admin
- Pranešimai: 35795
- Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
- Pliusai: 794
- Miestas: Aukštaitijoje
Re: Sriubos
nelabai megstu pievagrybius , bet idomus derinukas su makaronais.... paragauciau
Re: Sriubos
O aš kiek virus pievagrybius-man nepatikę...Gal reiktų išbandyti Gutiss receptuką,neblogai čia man atrodo ji. O miško grybų sriuba labai skanu
Re: Sriubos
Siandien tokia nebloga sriubyte gavosi
CHARCIO
500-600 jautienos,
1 svogunas,
100-120 gr ryziu,
1 v.s. pomidoru pastos svogunams,+70 ml pomidoru pastos i sriuba.
aliejaus,
60 gr graikiniu riesutu,
2-3 sk.cesnako,
0,5-1 aitrioji paprika(pagal nora),
petrazoliu ir salieru lapeliu,
1-1,5v.s. chmeli-sunieli,
0,5a.s. matos paprikos,
druskos,
svieziai maltu juodu pipiru,
2 lauro lapeliai,
1.Mesa verdame apie 2 val.
2.Kol verda mesa,pjaustyta svoguna apkepame,dedame 1 v.s.pomidoru pastos ir pora saukstu vandens.Patroskiname siek tiek kartu su svogunu.
3.Blenderiu supmalame riesutus,cesnakus ir salieru bei petrazoliu lapelius.
4.Isvirusia mesa isimame ,supjaustome nedideliais kubeliais.Dedame i perkosta buljona ir vel verdame.Buljono turi buti api 2-2,5 ltr.
5.Dedame ryzius ir dar verdame 10 min.
6.sukratome svogunus ir riesutu misini.
7,supjaustome aitriaja parika ir suberiame i sriuba.
8.Dedame chmeli-sunieli,malta paprika,70 ml pomidoru pastos.
9.Dedame druska.
10 Dar verdame 10 min.Dedame lauro lapeliu,maltu pipiru.
CHARCIO
500-600 jautienos,
1 svogunas,
100-120 gr ryziu,
1 v.s. pomidoru pastos svogunams,+70 ml pomidoru pastos i sriuba.
aliejaus,
60 gr graikiniu riesutu,
2-3 sk.cesnako,
0,5-1 aitrioji paprika(pagal nora),
petrazoliu ir salieru lapeliu,
1-1,5v.s. chmeli-sunieli,
0,5a.s. matos paprikos,
druskos,
svieziai maltu juodu pipiru,
2 lauro lapeliai,
1.Mesa verdame apie 2 val.
2.Kol verda mesa,pjaustyta svoguna apkepame,dedame 1 v.s.pomidoru pastos ir pora saukstu vandens.Patroskiname siek tiek kartu su svogunu.
3.Blenderiu supmalame riesutus,cesnakus ir salieru bei petrazoliu lapelius.
4.Isvirusia mesa isimame ,supjaustome nedideliais kubeliais.Dedame i perkosta buljona ir vel verdame.Buljono turi buti api 2-2,5 ltr.
5.Dedame ryzius ir dar verdame 10 min.
6.sukratome svogunus ir riesutu misini.
7,supjaustome aitriaja parika ir suberiame i sriuba.
8.Dedame chmeli-sunieli,malta paprika,70 ml pomidoru pastos.
9.Dedame druska.
10 Dar verdame 10 min.Dedame lauro lapeliu,maltu pipiru.
- Prikabinti failai
-
- 2.Znam.ostryj sup Charcio (1).JPG (68.19 KiB) Peržiūrėta 10830 karus(ų)
TIK TIKRAS DRAUGAS SUPRANTA APIE KA TU TYLI
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Re: Sriubos
Niu tai aš jau su didžiuoju šaukštu ir prie vietos
Re: Sriubos
gutiss rašė:Siandien tokia nebloga sriubyte gavosi
CHARCIO
500-600 jautienos,
1 svogunas,
100-120 gr ryziu,
1 v.s. pomidoru pastos svogunams,+70 ml pomidoru pastos i sriuba.
aliejaus,
60 gr graikiniu riesutu,
2-3 sk.cesnako,
0,5-1 aitrioji paprika(pagal nora),
petrazoliu ir salieru lapeliu,
1-1,5v.s. chmeli-sunieli,
0,5a.s. matos paprikos,
druskos,
svieziai maltu juodu pipiru,
2 lauro lapeliai,
1.Mesa verdame apie 2 val.
2.Kol verda mesa,pjaustyta svoguna apkepame,dedame 1 v.s.pomidoru pastos ir pora saukstu vandens.Patroskiname siek tiek kartu su svogunu.
3.Blenderiu supmalame riesutus,cesnakus ir salieru bei petrazoliu lapelius.
4.Isvirusia mesa isimame ,supjaustome nedideliais kubeliais.Dedame i perkosta buljona ir vel verdame.Buljono turi buti api 2-2,5 ltr.
5.Dedame ryzius ir dar verdame 10 min.
6.sukratome svogunus ir riesutu misini.
7,supjaustome aitriaja parika ir suberiame i sriuba.
8.Dedame chmeli-sunieli,malta paprika,70 ml pomidoru pastos.
9.Dedame druska.
10 Dar verdame 10 min.Dedame lauro lapeliu,maltu pipiru.
NOOOOOOOOOOOOOOOOOORIU
Re: Sriubos
Oi geragera sriuba , ir kai riesutu dar daugiau, niam kaip skanu
Re: Sriubos
atrodo skanumas!