Ką gaminti vakarienei.....? II
Moderatorius:Tutsi
Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
varksas katinukas, jam kol nieks kasnelio vistytes nedave?
Re: Ką gaminti vakarienei.....? II
Ji gavo "gryno" produkto
Dabar dėl kompanijos čia
Dabar dėl kompanijos čia
- JolantaDaruliene
- Gurmanas
- Pliusai:166
Labai skani vakariene, man taip pat patinka, tik va mano vyrui ananasai tik desertuose tinka
Maniškis taip pat nevalgo . Čia tik jaunimo ir mano skanėstas Ech, tie vyrai...
- la major
- Gurmanas
- Pliusai:43
- Susisiekti:
Mm, o šitas skanus, gal reikia pagaminti artimiausiu metu kada. Vištienos filė turiu šaldyklėj kaip tikLina13 rašė:Pasidžiaugsiu ir aš vakarykšte vakariene. Mano jaunimo tarpe ji mėgstamiausia.
Gaminau troškintą vištienos krūtinėlę su konservuotais ananasais.
sendien pas mus nugarine su ananasais ir suriu
- Prikabinti failai
-
- 100_0297.jpg (87.47KiB)Peržiūrėta 6463 karus(ų)
- JolantaDaruliene
- Gurmanas
Labai skaniai atrodo,saunuole Tutsi
mes tai gavom siuntinuka is lt tai sukirtom grikiu su lietuviskom desrelem, nes cia ner nei tokiu desreliu nei grikiu jie net nezino kas tie grikiai, buvo vyras kazkada pietu gryzes su kolega tai vaisinau grikiais su kotletais (siaip nelaukiau sveciu tai nieko daugiau nebuvau paruosus) tai tas paziurejo ir bijojo valgyt nes nera mates tokiu kruopu
mes tai gavom siuntinuka is lt tai sukirtom grikiu su lietuviskom desrelem, nes cia ner nei tokiu desreliu nei grikiu jie net nezino kas tie grikiai, buvo vyras kazkada pietu gryzes su kolega tai vaisinau grikiais su kotletais (siaip nelaukiau sveciu tai nieko daugiau nebuvau paruosus) tai tas paziurejo ir bijojo valgyt nes nera mates tokiu kruopu
jolanta, ir pas mumi nera grikiu, juos arba is lietuvos vezuosi arba vaziuojam i turku bazara, o tau siuntinukus pastu siuncia ar per koki kurjeri?
- JolantaDaruliene
- Gurmanas
Labas
Jei bus vyruku tai u teveliu diena Jus
Vieni tevu draugai kas tris menesius pro mus pravaziuoja tai atveza vis koki maza siuntinuka. O jei noriu kazko rimtesnio tai kas menesi kursuoja viena chebra tai uz tase moku 100 lt uz atvezima
Jei bus vyruku tai u teveliu diena Jus
Vieni tevu draugai kas tris menesius pro mus pravaziuoja tai atveza vis koki maza siuntinuka. O jei noriu kazko rimtesnio tai kas menesi kursuoja viena chebra tai uz tase moku 100 lt uz atvezima
tai nedau, mes anksciau visad tu tokiu vyruku bendravom, tai jis ir uz tase 50kg, 90 litu imdavo, bet deja - mire nuo vezio. o jei per tuos kurie busiukais zmones vezioja tai praso net po 50 euru, ir dar ne iki vietos atveza.
- JolantaDaruliene
- Gurmanas
Palyginu nedaug, tik kad veza ne is karto cia, buna kitur uzsuka pernakvoja, tai kartais baisu kad maistas suges aisku priklauso ka uzsakai
aisku, o ka jolanta sian vakarienei gamini? pas mus tai bulviu kose su dauk spirguciu ir pienu
- JolantaDaruliene
- Gurmanas
Siandien valgem vakarienei cili troskini ir gurksnojom aluti kad nebutu taip astru o sunus grikius su kotletu nes cili per astru, bet suaugusiems krtais gerai prasidezinfekuot. O po kiek laiko trupinini mociutes pyraga su arbata, cia forume radau receptuka reikia juk vyra palepint, tevelio dienos proga, pernai dar sunus buvo per mazas, o siemet jau ir piesini sioki toki nupiesem
- Forelle
- Virtuozas
- Pliusai:689
- Susisiekti:
Vakarykščiai pavakariais su ką tik surinktasi grybukais
kokios grazios voveraites, jetau kaip noreciau siu grybuku bet pas mus cia jos neauga
o jau grozis grybuku
- Forelle
- Virtuozas
- Susisiekti:
Tikrai skanu, man tokie mažyčiai dar ir skaniau, o kai ką tik surinkti, išvis pasaka
kadangi prasidejo kiausiniu sezonas, pas mus sendien puriena
- Prikabinti failai
-
- 100_0315.jpg (117.63KiB)Peržiūrėta 6382 karus(ų)
Kadangi ir pas mane kiausinis patiekalas buvo,tai jau rami nors i tokias nuotraukas ne taip jau ramiai ir ziuris o salotyciu prasyciau dviguba porcija!
vaje,kokiu skaniu vakarieniu prigaminot
Aš mėgstu irgi kiaušinius, o kas čia per puriena?
ziviliuk, cia sita puriena miltiniai-patiekalai/kiausinien-puriena-t7121.html , tik be desreliu si karta nes neturejau namuose nei vienos
- JolantaDaruliene
- Gurmanas
Tikrai labai skaniu vakarieniu prigaminot Labai megstu ir kiausinius ir voveruskas tai abu patiekaliukai prie dusios, tik nemaniau kad jau voverusku yra
- Forelle
- Virtuozas
- Susisiekti:
Nicole rašė:Nera,Forelle visus"vaikus"nuskabe
yra dar vaikų nerinkau, čia didesni. O miškai prie sodo nusėdi geltonais taškeliais, aišku ir grybautojais
Ačiū, pabandysiuTutsi rašė:ziviliuk, cia sita puriena miltiniai-patiekalai/kiausinien-puriena-t7121.html , tik be desreliu si karta nes neturejau namuose nei vienos